ŽIVLJENJE NA TEMELJU ALUMINIJA V CEPIVIH POD MIKROSKOPOM

Neprijetni izsledki cepiva proti COVID: dr. Franc Zalewski v cepivu Pfizer odkrit je parazit z lovkami “aluminij Lifeform”; V cepljeni krvi najdemo parazite iz cepiva, ki povzročajo krvne strdke, težave s srcem

Na spletu se je pojavil še en videoposnetek, ki prikazuje poljskega zdravnika, ki govori o ugotovitvi v vzorcu cepiv Pfizer, aluminijevo-ogljične življenjske oblike z glavo in tremi nogami v različnih barvah, ki vsebuje, kot pravi, aluminij, ogljik in brom. Video dr. Franca Zalewskega na Youtubu je očitno prejel 130.000 ogledov, preden so ga odstranili z Youtuba – zdaj je na Bitchute in BrandNewTube in si ga lahko ogledate spodaj (videoposnetek v povezavi).

Sprva je navedel, da je življenjska oblika velika 25 mikronov, nato pa z vrvico pokaže primerjalno velikost glave do nog, pri čemer pravi, da je glava velika 20 mikronov, lovke pa veliko daljše 2,5 mm (2500 mikronov).

Podcenjena, a dramatična predstavitev dr. Zalewskega ponuja zastrašujoč pogled na zelo zlovešč program prikritega vstavljanja samoreplicirajočih se sintetičnih bioloških življenjskih oblik v tisto, kar so svetovne vlade predstavile kot koristno cepivo za človeštvo.

Slika s diapozitiva Sintezna Biologija: https://www.slideshare.net/ijazm4u/synthetic-biology-56600550

Dr. Zalewski navaja, da je pregledal pet vial cepiva Pfizer Comirnaty in v prvih dveh našel le fiziološko raztopino s kristali NaCl (natrijevega klorida ali navadne soli), preden je v tretji viali odkril “stvar” z glavo in tremi nogami. Pravi tudi, da je posebej iskal nekaj v cepivu in namiguje, da je uporaba grafitnega traku povzročila nastanek tega živega bitja pod mikroskopom; sklepa, da grafen v cepivu deluje kot nekakšna hrana ali katalizator za Stvar in da cepivo vsebuje jajčeca stvari, ki se izležejo v prisotnosti grafena.

S spektrografi kemične vsebine Stvari pravi, da je sestavljena iz aluminija in ogljika, del noge pa je sestavljen iz ogljika. Od blizu prikazuje tudi nogo in končni nastavek, ki ga imenuje taca in pravi, da je ta del sestavljen iz ogljika.

Z retoričnimi vprašanji, kot sta »Ali je kdo že slišal za obliko življenja na osnovi aluminija« in »Ali menimo, da je to koristno,« Dr. Zalewski dokaj učinkovito odganja domnevo, da gre za pravo dejanje bioterorizma, da se cepiva okužijo z grozljivim sintetičnim parazitom, ki naj bi se, kot nas spomni, samorepliciral, ohranil svoje življenje in potomstvo ter v bistvu razmnožujejo v človeškem krvnem obtoku in telesu.

Pokaže tudi druge spektrografe in poroča, da so to drugi vzorci neznanega bitja, ki je verjetno sintetična biološka stvaritev, izdelana v laboratoriju za biološko orožje. Zdi se, da so tisti, ki preučujejo in izdelujejo nove anorgansko-organske življenjske oblike na univerzah in raziskovalnih ustanovah, danes zaupani tej znanosti kot »nastajajoči tehnologiji«, kot je ta raziskovalni članek Umetne življenjske oblike: sevi prihodnosti? raziskovalec na oddelku za medicino Univerze McGill ilustrira, vendar ni nobenega opravičila, da bi proizvajalec cepiva vstavil biološko življenjsko obliko, sintetično ali naravno, v kakršno koli vialo cepiva, zlasti tisto, ki se trenutno prisiljuje ljudem po vsem svetu.

Informirana privolitev zahteva popolno razkritje sestavin – in na tej točki je zelo jasno, da so vsi vrhunski proizvajalci cepiv proti COVID-u prikrili številne sestavine v cepivih, ki jih zdaj odkrivajo raziskovalci in zanje ugotavljajo, da so izjemno škodljive, strupene in izrazito ogrožajoče za zdravje ljudi.

Zbiranje DNK, analiza DNK, kontaminacija DNK: “Ta svet, ki se ga moramo zavedati, je skoraj že izgubljen”

V tem videoposnetku dr. Zalewski govori tudi o tem, kako drobne ščetkaste vitice testnih brisov COVID delujejo kot ščetke DNK in zbiralci DNK ter nadalje opisuje, kako se zbiranje DNK za “centralno bazo podatkov DNK” odkrito izvaja na letališčih.

Medtem ko je človeška vrsta zato kolektivno tarča bolezni, okužbe s paraziti in iztrebljanja z nevarnimi sestavinami v cepivu, ki jih nihče ne potrebuje (ob upoštevanju t.i. bolezni Covid (z virusom, za katerega ni dokazano, da obstaja) ima 99,97 % stopnja okrevanja za večino starostnih skupin), zdi se, da je individualna človeška DNK še vedno zelo povpraševana, za namene zbiranja in analize podatkov, s kakšnim namenom, trenutno ni povsem jasno.

Ali je možno, da se prikrita DNK-kontaminacija z izmišljeno DNK sinbio organizmov in znanih zajedavcev, vključno z regenerativno DNK nesmrtne hidre – ki je tukaj obravnavana prej po razkritjih dr. Madejeve – namerno izvaja z vključitvijo teh dvomljivih organizmov v cepiva? Transhumanizem prek parazita in modne nove življenjske oblike, ki je narejena v vojaškem laboratoriju in se razmnožuje v človeških telesih, meša svojo DNK z našo, jo nadomesti, uniči….kdo ve? Vsekakor je to tema, ki jo je treba dodatno preučiti. Vemo, da ameriška vojska porablja milijone za študije sintetične biologije z nedvoumnim namenom transhumanizacije vojakov pod krinko “izboljševanja zmogljivosti”. Ali si ameriški vojaki res želijo tja … kako nor svet to predstavlja?

Synthetic Biology research may enhance future capabilities for soldiers/US Army, Nov 10, 2016

Army’s ‘Team Ignite’ Focusing on AI, Synthetic Biology/National Defense, 11/20/2020

To odkritje novega grozljivega parazita v cepivu Pfizer prihaja na podlagi nedavnih ugotovitev o virusu Trypanosoma Cruzii v cepivu Pfizer, ki so ga opravili dr. Robert Young in več evropskih znanstvenikov v The Scientists Club, o drugem novem neznanem zajedavcu, ki je bil viden pod mikroskop v cepivu Pfizer, ki ga je napisal dr. Robert Young, o morebitnem tretjem novem parazitu, ki ga je dr. Carrie Madej odkrila v cepivu Moderna in za katerega se domneva, da je Immortal Hydra Vulgaris, in o parazitih, ki jih je v cepljeni krvi odkril dr. Robert Mlada in ostala poročanja tukaj.

Paraziti pod optičnimi in elektronskimi mikroskopi v cepih pfizer in moderna

Zajedavce Trypanosoma najdemo v cepljeni krvi, zabeleženo pri CDC VAERS, MHRA UK Shema rumene karte: Skrivnost Trypanosoma Cruzi in Trypanosoma Brucei

O teh smo poročali v članku  sestavine cepiva COVID-19, se osredotoča na te parazite, pri čemer je poudarjeno nekaj zelo zaskrbljujočih informacij.

TRYPANOSOMA CRUZI: V bazi podatkov CDC VAERS so zabeležili primer, ki razkriva, da je bila ženska diagnosticirana s tem parazitom Trypanosoma Cruzi v krvi – ugotovili so, ko je poskušala darovati kri po cepljenju in je bila zaradi okužbe zavrnjena. Ta primer in nekaj drugih, zabeleženih na VAERS, razkrivajo, da se protitelesa za tega zajedavca redno preverjajo, da obstaja krvni test in se rutinsko uporablja v krvi krvodajalcev, za preverjanje protiteles proti nalezljivim boleznim, ki vključuje presejanje za tega parazita. (Drugi primeri, zabeleženi na VAERS, so dva najstnika in ena oseba v šestdesetih letih, ki so imeli težave s srcem in se jih je pregledajo za parazita.) Povezana je bolezen Tripanioza ali Chagasova bolezen, ki s sabo prinaša vrsto srčnih zapletov in težav s strjevanjem krvi s tem parazitom in je očitno dovolj dobro znano, da se kri rutinsko testira na protitelesa proti temu parazitu v primeru težav s srcem, čeprav je ta bolezen povezana s tropskimi regijami sveta in v ZDA s krajem, kot je Teksas: to kaže, da v na nek način je bil ta zajedalec »normaliziran« v svetu krvnega presejanja in res se postavlja vprašanje, ali je ta parazit nekako vstopil v celične seve in kulture, ki so se uporabljale v prejšnjih cepivih.

Transfuzija krvi je očitno veljala za običajen način prenosa tega parazita in odkritje okužene krvi iz držav Latinske Amerike je privedlo do rutinskega presejanja za tega parazita od sredine devetdesetih let prejšnjega stoletja naprej.

Slika 1:VAERS zapis ženske, ki želi darovati kri, pri kateri so diagnosticirali Trypanosoma Cruzi v krvi

TRYPANOSOMA BRUCEI: V bazi podatkov VAERS so zabeleženi tudi trije primeri afriške spalne bolezni ali bruceloze, pripisane parazitu Trypanosoma Brucei, na kar kažejo simptomi spanja, zvišana telesna temperatura, bolečine v sklepih, o katerih so poročali po cepljenju, kar kaže tudi na prisotnost tega parazita v cepiva Pfizer-BionTech, ki so jih vzeli ti ljudje.

Iz teh primerov ni jasno, zakaj obstaja sum na parazitsko okužbo v teh primerih – v nasprotju z obravnavanjem teh simptomov kot nepovezanih neželenih učinkov na cepivo.

Rumeni karton MHRA UK: Ti paraziti so zabeleženi tudi v zbirki podatkov o neželenih dogodkih v Združenem kraljestvu, kot sumijo v cepivih Pfizer in AstraZeneca:

Skrivnost, ki obdaja te parazite, poleg njihove domnevne prisotnosti, kot je navedeno zgoraj, je tisto, kar Nobulartovo poročilo ugotavlja kot pomembno v primeru Trypanosoma Cruzi, da ga je treba hraniti pri -70 stopinj Celzija v primeru prenosa med laboratoriji za študij, točno tako, kot je potreba tudi za cepiva Pfizer BioNTech:

»Priporočeno temperaturno območje za shranjevanje in transport Pfizerjeve himere je -70°C±10°C, največji čas shranjevanja pri sobni temperaturi pa je označen kot največ 6 ur.

Vir : https://www.pfizer.com/news/hot-topics/covid_19_vaccine_u_s_distribution_fact_sheet
Vir : 
https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/info-by-product/pfizer/downloads/storage-summary.pdf

Vzorci Trypanosoma so kriogensko konzervirani za laboratorijsko shranjevanje in transport v temperaturnem območju od -80˚C do -60˚C in zdi se, da ostanejo sposobni preživeti pri sobni temperaturi do 6 ur.

Vir : https://www.intechopen.com/chapters/52895

Ugotavljajo tudi, da je bila Chagasova bolezen poudarjena v nedavnih člankih v glavnih medijih, kot v tem.

Oba zajedavca povzročata smrtne izide, če se ne obravnavata, kot ugotavljajo informacije klinike Mayo, navedene v članku Nobulart.

ALI SO TI PARAZITI NAMENJENI VKLJUČITVI V CEPIVA COVID?

Vsekakor celotna osredotočenost na ohranjanje cepiv Pfizer pri tako izjemno nizkih temperaturah kriogenega ohranjanja, ki po naključju sovpadajo s temperaturami ohranjanja zajedavcev v povezavi z dobro znanim pregledom protiteles (ki pomeni prisotnost tega parazita) v pacientovi krvi, sproža vprašanja.

Zdi se komaj verjetno, da bi diabolični namen lahko narekoval vključitev smrtonosnega zajedavca v cepivo – ki ga svetovne vlade nato vsiljujejo ljudem z ducatom prisilnih praks, vključno z zaposlitvenimi ukrepi – a spet je težko verjeti, da parazit kakršno koli bi bilo mogoče najti v viali katerega koli cepiva!

In zdaj imamo ne enega, ampak štiri možne parazite/sintetične biološke organizme, ki so jih znanstveniki in zdravniki opazili v vialah.

Zato je treba vprašanje vključitve teh parazitov v cepiva, ki se dajejo milijonom ljudi, kot znano in predvideno vključitev – ne naključne kontaminacije – obravnavati z vso resnostjo. Znano je, da paraziti tripanosoma povzročajo bolezni srca, nevropoškodbe, odpoved več organov in smrt. Namerna vključitev bi lahko imela povezane samo sprevržene namene.

Pravzaprav tudi grafen in drugi kovinski toksini, ki jih najdemo v cepivih ( katerih vključitev bi lahko bila povezana z namernim magnetiziranjem in elektrifikacijo celic, povezano s tem, da bi ljudje in možgani postali bolj električno prevodni in dovzetni za zunanje brezžične in 5G manipulacije)  kar je sprevrženo, vendar ni nujno končni cilj v smrt (čeprav so se smrti zaradi cepiva morda zgodile zaradi tega vzroka, so bile morda stranska škoda v splošnem namenu, da se ljudje pripravijo na internet stvari in supernadzor AI).

Razkriti namen: Tisti, ki stojijo za izdelovalci cepiv, so se že prej razkrili

Dokaze zlobnih naklepov v zvezi s cepivi nam je pred kratkim prinesel sir John Bell, ki je odkrito izjavil, da so on in njegovi pohlevni prijatelji potrebovali cepivo, da bi povzročili neplodnost, in niso želeli, da bi ga sprostili, dokler ni bil poskrbljen za ta vidik – o katerem smo poročali prej –in Melissa Strickler, žvižgač za nadzor kakovosti pri Pfizerju, ki je za Project Veritas razkrila, da so najvišji vodstveni delavci Pfizerja zelo želeli, da novice o splavljenih fetalnih celicah, vključenih v cepiva Pfizer, obdržijo iz tiska.

Slika 2: Sir John Bell

Množična sterilizacija (in smrti) otrok in mladostnikov s eksperimentalnimi cepivi COVID-19, napolnjenimi s toksini, je v teku; Zdravniki prosijo za ustavitev: nosečnice in otroci NE smejo dobiti cepiva.

Slika e-poštnih sporočil Vanesse Gelman, višje direktorice za svetovne raziskave pri Pfizerju, iz projekta Veritas.

Kako naj bi cepivo povzročilo neplodnost? Kot domnevajo nekateri zdravniki, morda zaradi velikega prekomernega ustvarjanja spike proteina in njegove koagulacije v reproduktivnih organih, ali odlaganja lipidnih kapsidov mRNA, napolnjenih z grafenom, v organih ali morda zaradi škodljivih učinkov parazitov, ki sesajo kri, ki prodirajo skozi tkivo in povzročajo krvne strdke – kot so nedavno razkrili mikrofotografije strnjene krvi – vse je preveč grozljivo za razmišljanje.

Toda nemogoče je zanemariti vse to, glede na dokaze, ki se pojavljajo zdaj.

Ta cepiva, ki v resnici niso cepiva, je treba ustaviti

Kakor koli že pogledamo, je prisotnost parazitov v cepivih zelo moteč pojav in zahteva takojšnjo ustavitev cepiv. To ni tisto, kar bi smelo biti dovoljeno, da vstopi v telo kogar koli, kaj šele otrok, kot se že zdaj dogaja in bo kmalu namenjeno najmlajšim.

Dr. Young je v zadnjem času strastno pozival k ustavitvi cepiv glede na te ugotovitve o parazitih in smrtonosnih toksinih v poročilih Ramola D in Laura Loomer – in tako kot pri drugih zdravnikih in znanstvenikih nas opozarja, da gre za injekcije, ne cepiva. res – zdravljenja z zdravili z gensko terapijo, napolnjenih s toksini in paraziti, ki jih nihče ne potrebuje v svojem telesu.

Šokantni rezultati testov za CoV – cepiva 19 vsebujejo citotoksične, genotoksične in magnetokotoksične sestavine!/https://rumble.com/vnf48o-shocking-results-for-cov-vaccine-ingredients-and-the-path-of-destruction-th.html

Trenutno se je število prijavljenih smrti zaradi teh cepiv v bazi podatkov CDC VAERS povzpelo na več kot 16.000, čeprav je tožba AFLDS skupaj z odvetnikom Tomom Renzom razkrila več kot 45.000 smrti in veliko več kot to v nedavnih razkritjih na njegovi spletni strani in v intervjujih, kjer razkrije podatke, ki jih pokriva CDC štetje – goljufije, ki kažejo na več kot 50.000 smrti zaradi cepiv samo med bolniki Medicaida. Številni viri dnevno poročajo o poškodbah zaradi cepljenja – zlasti o poškodbah nevronov in konvulzijah – v stalnem toku na družbenih medijih.

Na spletu je tudi veliko videoposnetkov, ki prikazujejo takojšen kolaps in smrt po udarcu v številnih državah (glej Tik Tok, Telegram).

Ti paraziti in toksini v cepivih zagotovo povzročajo škodo: te injekcije je treba ustaviti.

Prosimo, delite te informacije z vsemi zdravniki in znanstveniki, ki se lahko obrnejo na medije, da zahtevajo ustavitev teh cepiv in odpravijo to nočno moro svetovnih meril, smrti in invalidnosti – prek cepilomanije – pandemije ni na vidiku – do konca.

Oddaj komentar