V CEPIVIH PFIZER IN MODERNA PROTI COVID-19 NAJDEMO ŠTIRI PARAZITE

Pred časom smo govorili o ugotovitvah strokovnjaka za mikroskopijo, dr. Roberta Younga, ki je objavil svoje slike vsebine štirih javno dostopnih vial cepiv, analiziranih z različnimi metodami, vključno s fazno kontrastno mikroskopijo, transmisijsko in skenirajočo elektronsko mikroskopijo ter energijsko disperzivno X- Rentgenska spektroskopija. Dr Young je prvi poročal, da je v cepivih odkril Trypanosoma cruzi.

Nedavno pa je Ramola D iz The Everyday Concerned Citizen za nas povišala število najdenih parazitov na zdaj štiri vrste različnih parazitov, ki so bili najdeni v vialah Pfizer in Moderna.

blob:https://videopress.com/c0aff193-8738-4eae-95bf-010d7c5f657b

Predstavila je nedavne vnose v sistem VAERS, ki potrjujejo ugotovitve dr. Younga. En vnos pripoveduje o ženski, ki je redna krvodajalka, in da je bila po drugem cepljenju na krvodajalstvu pozitivna na parazit Trypanosoma cruzi, enako kot je ugotovil dr. Young.

Ti paraziti se prenašajo s krvodajalstvom in darovanjem organov in povzročajo neozdravljivo Chagasovo bolezen. Na srečo darovalčeve organe in kri zdaj rutinsko pregledajo na Chagasova protitelesa – in tako so jih lahko odkrili.

O miokarditisu in kopičenju tekočine okrog srca so poročali pri mnogih ljudeh ki so bili cepljeni (pogosto pri mladih in športnikih). To so znani hudi simptomi Chagasove bolezni v zgodnji fazi.

Pravzaprav so imeli vsaj trije drugi ljudje, o katerih so poročali pri VAERS-u, in ki so bili pregledani za ta parazit, (dva najstnika in 60-letnik), po cepljenju vsi težave s srcem. Morda, zato postaja rutinsko pregledovanje vseh bolnikov s srčnimi težavami na T. cruzi.

Prav tako so v  sistemu VAERS dodatne tri osebe, katerih simptomi so bili označeni kot “Trypanosoma brucei”. T. brucei je protozojski sorodnik T. cruzi iz Afrike, ki povzroča spalno bolezen pri ljudeh.

Bolniki, ki so na seznamu VAERS trpeli zaradi simptomov spalne bolezni, imajo simptome označene kot eksotična vrsta parazitov, ti simptomi pa so zabeleženi tudi kot stranski učinki po cepljenju, kar kaže na zavedanje v medicinski skupnosti, da so v cepivu paraziti.

Zanimivo je, da je primarno zdravilo, ki se uporablja za zdravljenje okužbe s T. brucei, suramin, ki je bil v skupnosti za svobodo zdravja uveljavljen že skoraj leta 2021 kot pomoč pri ublažitvi učinkov cepiva – in beljakovin, ki jih izločajo cepljeni.

Ramola se temeljito poglobi v transhumanistične potenciale Hydra vulgaris in drugih vrst Cnidaria ter druge zanimive ugotovitve v tem najbolj temeljitem poročilu, ki sem ga doslej videl na to temo.

1 komentar

Oddaj komentar