SESTAVINE CEPIV PROTI COVID-19

Vir: https://nobulart.com/

UVOD

20. avgusta 2021 je dr. Robert Young objavil ugotovitve svoje ekipe po analizi štirih prevladujočih »cepiv proti COVID-19« z uporabo fazne kontrastne mikroskopije , transmisijske in skenirajoče elektronske mikroskopije ter energijsko disperzivne rentgenske spektroskopije . Njihove ugotovitve potrjujejo in razširjajo predhodne preiskave, ki so jih opravili dr. Pablo Campra (Univerza v Almeriji, Španija), dr. Juan F. Gastón Añaños (Hospital de Barbastro, Španija), kot tudi nedavna poročila o patologiji obdukcij. cepljenih pokojnikov, ki so jih izvedli prof. dr. Arne Burkhardt, prof. dr. Walter Lang in prof. dr. Peter Schirmacher (Nemčija in Avstrija).

Številne od teh snovi so bile opažene kot vezane na grafenov oksid in kovinske nanodelce. Nanodelci GO so nekrotični , lahko prehajajo v ali skozi fiziološke pregrade, vključno (vendar ne omejeno na) krvno-zračno pregrado, krvno-modično pregrado, krvno-možgansko pregrado in krvno-placentno pregrado. V obdobju nekaj mesecev po intramuskularnem injiciranju se kar 75 % “dostavne platforme” nanodelcev GO in večina spodaj navedenih snovi obsežno transportira po telesu sesalcev, v kri, možgane in druge organe. Nekateri od številnih strupenih učinkov grafenskega oksida so miokarditis in strjevanje krvi. Zdi se, da je kontaminacija v cepivih tako pogosta da bi nekomu bilo odpuščeno, če bi mislili, da je to namerno.

Sestavine, opredeljene v cepivu covid-19

IDENTIFICIRANE SESTAVINEPFIZERASTRAZENECAJANSSENMODERNA
aluminij (Al)dada
bizmut (Bi)da
kadmij (Cd)da
kalcij (Ca)da
ogljik (C)dada
klorid (CL  )da
Klor (Cl v fiziološki raztopini)dadadada
krom (Cr)dadada
baker (Cu)dadada
Grafen oksiddadadada
železo (Fe)dadadada
svinec (Pb)da
magnezij (Mg)da
mangan (Mn)da
nikelj (Ni)dada
dušik (N)dada
kisik (O)dada
fosfor (P)dada
kalij (K)da
selen (Se)da
silicij (Si)dadadada
Natrij (Na v fiziološki raztopini)dadadada
žveplo (S)dada
kositer (Sn)da
titan (Ti)dada
Trypanosoma (parazit)daMožno
vanadij (Va)da

Vir: https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

Te ugotovitve so sestavno skladne z nekaterimi deklariranimi vsebinami izdelkov Pfizer in Moderna . Predvidevam, da bi morala nadaljnja kvantitativna analiza vsebine omogočiti identifikacijo verjetnih kemičnih spojin, ki jih proizvajalci niso izrecno identificirali (prek masne spektrometrije in izpeljave molske mase). Glede na poskus, ki je bil izveden v Keniji leta 2014 (in več tukaj ), sumim, da je človeški horionski gonadotropin (hCG) ( sestavljen predvsem iz ogljika, vodika, dušika in kisika) verjetno eden izmed njih.

Odkritje nerjavnega jekla (in neidentificiranih črnih delcev ) v cepivih Moderna na Japonskem lahko predstavlja nekaj železa, ogljika, dušika, aluminija, silicija, titana, bakra in/ali selena, odkritih v tej posebni himeri. Moderna trdi, da so bili vključki iz nerjavnega jekla naključno onesnaženi in omejeni na nekatere serije, ki jih proizvaja Laboratorios Farmacéuticos Rovi s sedežem v Madridu. Ekipa dr. Younga je v cepivu AstraZeneca opazila drobce nerjavnega jekla v nano velikosti in agregatne delce iz nerjavnega jekla v cepivu Janssen .

V zadnjem času so iz Japonske prihajala poročila, ki razkrivajo prisotnost neznanih plavajočih belih onesnaževalcev v cepivih Pfizer , za katere Pfizer trdi, da so verjetno neraztopljene sestavine cepiva. Ali so neraztopljene trdne snovi kdaj varne, če jih vbrizgamo v telo, ne glede na zahtevano sestavo ?

Deklarirane sestavine cepiva covid-19

DEKLARIRANE SESTAVINEKEMIČNA SESTAVAPFIZERMODERNA
Aktivne sestavine
Comirnaty mRNA15 H 31 N 3 O 13 P 2
(DNK/spremenljivka)
da
mRNA-1273 mRNA15 H 31 N 3 O 13 P 2
(DNK/spremenljivka)
da
Lipidi
holesterola27 H 46 Odada
1,2-distearoil-sn-glicero-3-fosfoholin (DSPC)44 H 88 NO 8 strdada
((4-hidroksibutil)azandiil)bis(heksan-6,1-diil)bis(2-heksildekanoat) (ALC-3015)48 H 95 NO 5da
2-[(polietilen glikol)-2000]-N,N-ditetradecilacetamid (ALC-0159)H−(O−CH 2 −CH 2 )n−OHda
Lipid SM-10244 H 87 NO 5da
1,2-dimirstoil-rac-glicero-3-metoksipolietilen glikol-2000 (PEG2000-DMG)(C 2 H 4 O) nC 32 H 62 O 5da
Odbojniki
kalijev kloridKClda
monobazni kalijev fosfatKH 2 PO 4da
natrijev kloridNaClda
bazični natrijev fosfat dihidratNa 2 HPO 4da
trometamin (tris(hidroksimetil)aminometan)4 H 12 ClNO 3da
trometamin hidroklorid4 H 11 NO 3da
ocetna kislina2 H 4 O 2da
natrijev acetat2 H 3 Nao 2da
vodo2 Odada
Drugo
saharoza12 H 22 O 11dada

Komponente, za katere se zdi, da niso bile deklarirane, vključujejo:

Aluminij (Al)
Bizmut (Bi)
Kadmij (Cd)
Krom (Cr)
Baker (Cu)
Železo (Fe)
Svinec (Pb)
Magnezij (Mg)
Mangan (Mn)
Nikelj (Ni)
Selen (Se)
Silicij (Si)
Žveplo ( S)
Kositer (Sn)
Titan (Ti)
Vanadij (V)
Grafen oksid (C 140 H 42 O 20 )

… in ki vključuje krvnega parazita, Trypanosoma cruzi ( Chagasova bolezen ) ali morda Trypanosoma brucei  ( afriška spalna bolezen ), kot je navedeno v najnovejših poročilih MHRA (povzeto spodaj) in štirih poročilih VAERS . Tripanosom je sestavljen iz ogljika, kisika, kroma, žvepla, aluminija, klorida in dušika.

Vizualni dokazi iz več virov kažejo, kaj se zdi, da je v nekaterih cepivih Hydra vulgaris . Vsakdo lahko sam ugiba, zakaj bi bili sladkovodni polipi tam.

PARAZITI

Priporočeno temperaturno območje za shranjevanje in transport Pfizerjeve himere je -70°C±10°C, največji čas shranjevanja pri sobni temperaturi pa je označen kot največ 6 ur .

Vir:  https://www.pfizer.com/news/hot-topics/covid_19_vaccine_u_s_distribution_fact_sheet
Vir: https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/info-by-product/pfizer/downloads/storage-summary .pdf

Vzorci Trypanosoma so kriogensko konzervirani za laboratorijsko shranjevanje in transport v temperaturnem območju od   -80˚C do -60˚C in zdi se, da ostanejo sposobni preživeti pri sobni temperaturi do 6 ur .

Vir: https://www.intechopen.com/chapters/52895
Vir:  https://www.researchgate.net/publication/285417680_DURATION_OF_STORAGE_AND_TEMPERATURE_ON_THE_VIABILITY_AND_INFECTIVITY_OF_TRYPANOSOMA…

Glavni mediji že nekaj mesecev širijo zgodbe o možnih izbruhih Chagasove bolezni (Trypanosoma cruzi).

»Texas je zdaj v velikem konfliktu s Covid-19. Vendar to ne bo edina bolezen, s katero se bo morala država spopasti do leta 2021. Država se sooča tudi z morebitnim izbruhom Chagasove bolezni.«

Vir: https://www.natureworldnews.com/articles/47211/20210825/chagas-disease-texas-faces-new-deadly-outbreak-amidst-covid-pandemic.htm

Nekaj ​​nedavnih medijev je poročalo o kačjem strupu kot možnem viru spojin za zdravljenje “COVID”. Podobne raziskave obravnavajo strup škorpijona kot zdravljenje za Chagasa. To je smiselno, če imamo opravka z živim parazitom, proti kateremu so ti kompleksni toksini učinkoviti.

To lahko pojasni tudi učinkovitost protiparazitskega zdravila Ivermektin, ki je pokazalo obetavne rezultate kot možno zdravljenje tako za Trypanosoma brucei kot Trypanosoma cruzi .

Klinika Mayo navaja simptome Chagasove bolezni (T. cruzi) kot otekanje na mestu okužbe*, zvišana telesna temperatura *, utrujenost *, izpuščaj *, bolečine v telesu *, otekanje vek , glavobol *, izguba apetita, slabost *, driska  ali bruhanje *, otekle žleze, povečanje jeter ali vranice, nepravilen srčni utrip*, srčno popuščanje, nenaden srčni zastoj, težave pri požiranju * zaradi povečanega požiralnika in bolečine v želodcu ali zaprtje zaradi povečanega debelega črevesa.

Svetovna zdravstvena organizacija opisuje simptome afriške spalne bolezni (T. brucei) kot zvišano telesno temperaturo *, glavobole *, povečane bezgavke, bolečine v sklepih *, srbenje, spremembe vedenja , zmedenost , senzorične motnje *, slabo koordinacijo* in motnje cikel spanja .

Simptomi zgoraj, ki so skladni s simptomi “COVID-19” (kot sta jih objavila CDC in WHO ), so v poševnem tisku . Tiste, označene z zvezdico (*), je NICD navedel kot možne stranske učinke cepiva proti COVID-19.

Okužba z ameriško tripanosomozo (T. cruzi) prinaša 2,3-krat večje tveganje za umrljivost glede na vse vzroke v primerjavi z neokuženimi posamezniki. Brez zdravljenja je afriška tripanosomoza (T. brucei) vedno usodna , s progresivnim duševnim poslabšanjem, ki vodi v komo, odpoved sistemskih organov in smrt.

KOVINE

Večina kovin izkazuje neko obliko strupenosti, ko se vbrizga, vendar se možnost škode eksponentno poveča, ko se človeško telo, ki vsebuje magnetne ali diamagnetne nanodelce, postavi v močno polje, ki ga proizvaja oprema za slikanje z magnetno resonanco.

NUJNO OPOZORILO.

Verjamemo, da slikanje z magnetno resonanco povzroča resne poškodbe, vključno s paralizo pri cepljenih bolnikih proti Covid-19. Bolniki po cepljenju kažejo jasne znake, da imajo v sebi magnetizirane delce.

Hipoteza je, da magnetizirani lipidni nanodelci znotraj pacienta migrirajo pod velikimi magnetnimi polji, ki se uporabljajo v MRI, kar povzroča poškodbe na nanoskali, ki so enakovredne večkratnim šrapnelom.

Vir: https://www.notonthebeeb.co.uk/post/gp-urgent-warning

Fotografija v tem tvitu je pravzaprav CT skener Canon Aquilion RX .

Patološka poročila

V cepivih in v krvi ter organih cepljenih bolnikov in trupel v Nemčiji in Avstriji so našli več potrditev kovin in cel kup neidentificiranih onesnaževalcev. Rastoča mreža desetin (morda na stotine) zdravnikov in patologov začenja samostojno izvajati raziskave farmakovigilance, ki so jih proizvajalci cepiv in vlade (zločinsko) zanemarili:

V ponedeljek, 20. septembra 2021, so na patološkem inštitutu v Reutlingenu predstavili rezultate obdukcije osmih umrlih po cepljenju proti COVID-19. Analize finega tkiva sta opravila patologa prof. dr. Arne Burkhardt in prof. dr. Walter Lang. Ugotovitve potrjujejo ugotovitev prof. dr. Petra Schirmacherja, da je med več kot 40 trupli, ki jih je obduciral in so umrli v dveh tednih po cepljenju proti COVID-19, približno tretjino teh smrti povzročilo cepljenje. Mikroskopske podrobnosti sprememb tkiva so bile prikazane med tiskovno konferenco v živo. O trenutnih parametrih statističnega beleženja dogodkov cepljenja bo poročal prof. dr. Werner Bergholz.

Na tiskovni konferenci so bili predstavljeni tudi rezultati analize vzorcev cepiva proti COVID-19 avstrijske raziskovalne skupine, ki so skladni z ugotovitvami znanstvenikov iz Japonske in ZDA. V cepivu so bile najdene neprijavljene sestavine, ki vsebujejo kovine. Vizualno so elementi cepiva vpadljivi po svoji nenavadni obliki.

Rezultati preiskave so privedli do pravnih in političnih zahtev, na primer po takojšnjem zbiranju informacij s strani oblasti, da bi lahko ocenili zdravstveno tveganje, ki ga za prebivalstvo predstavljajo cepiva proti COVID-19. Na primer, zgodnje znake zmanjšane plodnosti pri cepljenih posameznikih je mogoče preučiti s pregledovanjem registrov IVF. Preko registra raka je mogoče pridobiti vpogled v razvoj raka zaradi genskih sprememb virusne RNA.

Razmisliti je treba o prekinitvi cepljenja proti COVID-19.

Vir: https://pathologie-konferenz.de/en/

Video: https://rumble.com/vmxiwd-covid-19-vaccines-undeclared-ingredients-german.html (zaenkrat samo s slabimi strojno prevedenimi angleškimi podnapisi).

Zdi se, da ta objava na minds.com opisuje nekatere strukture, ki so jih opazili in poročali nemški in avstrijski raziskovalci. Uporabniški račun, ki ga je objavil, je Minds izbrisal v nekaj minutah po mojem glasovanju za objavo. Zdi se, da je bila tudi izvirna objava odstranjena iz skupine Telegram t.me/covid_vaccine_injuries .

Poročilo Barbastro

Farmakovigilančne Bolnišnica Barbastro poročilo je pokazala statistično značilno pojavnost “COVID” smrti pri bolnikih, ki so prejeli Chiromas® gripe strel. Širša preiskava zdravstvenih kartotek je potrdila ta trend, kar je pripeljalo do zaključka, da so bila cepiva »iatrogena« in da so pomembno prispevala k smrti zaradi COVID-19. Ugotovili so tudi, da je bila iatrogena komponenta cepiva proti gripi Chiromas® morda povezana s komponento polisorbata 80, ki se uporablja kot neionska površinsko aktivna snov za nanodelce grafenskega oksida v suspenziji.

»…20 umrlih v Sektorju je bilo vseh starejših od 65 let. Od tega jih je 17 registriralo dajanje cepiva in njegove serije pri primarni oskrbi, o ostalih 3 pa ni evidence. Tisti, ki so cepljeni proti gripi, bi torej predstavljali vsaj 85 % skupnega števila umrlih.

“…stopnja umrljivosti registriranih cepljenih je štirikrat večja kot pri necepljenih, pri že tako pomembnem vzorcu 94 posameznikov.”

Poročilo Barbastro

Kontaminanti v drugih cepivih

»Opravljene analize kažejo, da v vseh pregledanih vzorcih cepiva vsebujejo nebiokompatibilne in biološko obstojne tujke, ki jih proizvajalci niso deklarirali, na katere telo v vsakem primeru reagira. Ta nova preiskava predstavlja nov nadzor kakovosti, ki ga je mogoče sprejeti za oceno varnosti cepiva. Naša hipoteza je, da je ta kontaminacija nenamerna, saj je verjetno posledica onesnaženih komponent ali postopkov industrijskih procesov (npr. filtracije), ki se uporabljajo za proizvodnjo cepiv…«

»Količina odkritih tujih teles in v nekaterih primerih njihova nenavadna kemična sestava nas je zmedla. Ugotovljeni anorganski delci niso niti biokompatibilni niti biološko razgradljivi, kar pomeni, da so bioobstojni in lahko povzročijo učinke, ki se lahko pokažejo takoj blizu časa injiciranja ali po določenem času po dajanju. Pomembno si je zapomniti, da so delci (kristali in ne molekule) telesa, ki so tuja organizmu in se tako tudi obnašajo. Natančneje, njihova strupenost je v nekaterih pogledih drugačna od toksičnosti kemičnih elementov, ki jih sestavljajo, in k tej strupenosti dodajajo … povzročajo vnetno reakcijo.”

Vir: https://blog.nomorefakenews.com/2021/09/15/metal-particles-in-many-vaccines-but-dont-worry-line-up-and-take-your-shots/

VAERS POROČA O SMRTI PO VRSTI IN PROIZVAJALCU CEPIVA (1988-2021)

Cepiva proti COVID-19 predstavljajo 51 % vseh poročil o smrti zaradi cepiva, predloženih VAERS od leta 1988. Dvokliknite/tapnite segment, da se poglobite do ravni proizvajalca.
vir : CDC sistem za poročanje o neželenih dogodkih s cepivom

http://marbl.github.io/Krona/img/screen_mgrast.png

AFM/AFP, POVEZAN S CEPIVOM

Morda se je v zvezi s tem v zadnjih letih pojavilo več medijskih poročil v zvezi z opozorili CDC iz leta 2018 o možnih izbruhih akutnega ohlapnega mielitisa pri majhnih otrocih. Tukaj je odlomek iz CDC-jevega ” Transkripta za telebriefing CDC: Posodobitev o akutnem ohlapnem mielitisu (AFM) v ZDA ” z dne 17. oktobra 2018:

Trenutno vemo, da poliovirus ni vzrok za te primere AFM. CDC je testiral vsak vzorec blata bolnikov z AFM, nobeden od vzorcev ni bil pozitiven na poliovirus. AFM lahko povzročijo drugi virusi, kot sta enterovirus in virus zahodnega Nila, okoljski toksini in stanje, ko imunski sistem telesa napada in uničuje telesno tkivo, ki ga zamenja za tujek. Čeprav vemo, da lahko te povzročijo AFM, nam ni uspelo najti vzroka za večino teh primerov AFM. Razlog, zakaj ne vemo za AFM – in razočaran sem, da kljub vsem našim prizadevanjem nismo mogli ugotoviti vzroka te skrivnostne bolezni.

– Dr. Nancy Messonnier , direktorica / CDC Nacionalni center za imunizacijo in bolezni dihal

O primerih akutne mlahave paralize/mielitisa, povezane s cepljenjem, so bili objavljeni številni članki in študije:

  1. “S cepivom povzročena paraliza zahteva ukrepanje, pravi študija”
  2. »Akutna ohlapna paraliza, povezana s krožečim poliovirusom, pridobljenim iz cepiva – Filipini, 2001«
  3. “S cepivom povezan paralitični poliomielitis: retrospektivna kohortna študija akutne mlahave paralize v Braziliji”
  4. “S cepivom povezan paralitični poliomielitis in druge bolezni s sindromom akutne ohlapne paralize v Belorusiji”
  5. “Merjenje imunosti proti otroški paralizi za načrtovanje dejavnosti imunizacije”
  6. “Izbruhi akutnega mlahavega mielitisa v ZDA”

BIG PHARMA & KITAJSKA

Za te iatrogene himere obstaja vsaj en patent . Oddano septembra 2020:

Zdi se, da je večina farmacevtsko-biotehnoloških velikanov že vsaj 30 let globoko povezana s svojimi kitajskimi kolegi.

Pfizer je na Kitajskem vložil več kot 500 milijonov ameriških dolarjev od osemdesetih let prejšnjega stoletja, GlaxoSmithKline (GSK) je vložil več kot 400 milijonov ameriških dolarjev, medtem ko je AstraZeneca vložila več kot 140 milijonov dolarjev. AstraZeneca je v Šanghaju odprla center za klinična preskušanja v vzhodni Aziji, Roche je v Šanghaju ustanovil svoj prvi azijski center za raziskave in razvoj, Eli Lilly je odprl tudi raziskovalno-razvojni (R&D) objekt v Šanghaju, Novo Nordisk pa ima raziskovalno in razvojno središče v pekinškem Zhongguancunu. (ZGC) Park znanosti o življenju. GSK in Pfizer sta na Kitajskem ustanovila tudi centre za raziskave in razvoj.

“Biotehnološki parki: Kitajska v prihodnost” (2011) – https://www.asiabiotech.com/15/1503/0034_0039.pdf

11. september 2021:

»Zdaj, zahvaljujoč gradivu, ki ga je The Intercept objavil v okviru tožbe v skladu z Zakonom o svobodi obveščanja, ki ga je izdal The Intercept proti Nacionalnemu inštitutu za zdravje (ki niso bili dovolj redigirani, da so Faucija vrgli pod avtobus), zdaj vemo, da je združenje EcoHealth Alliance, ki ga financira Fauci, New York- neprofitna organizacija, ki jo vodi Peter Daszak, se je popolnoma ukvarjala z raziskavami pridobivanja funkcij za izdelavo himernih koronavirusov na osnovi SARS, za katere so potrdili, da lahko okužijo človeške celice.

https://www.zerohedge.com/covid-19/massive-foia-release-proves-fauci-funded-wuhan-research-construct-sars-related

New Details Emerge About Coronavirus Research at Chinese Lab

23. september 2021:

“Novi dokumenti kažejo, da so raziskovalci [Peter Daszak] le 18 mesecev pred pojavom prvih primerov Covid-19 predložili načrte za sproščanje nanodelcev, ki prodirajo v kožo, ki vsebujejo “nove himerne spike proteine” koronavirusov netopirjev, v jamske netopirje v Yunnanu na Kitajskem.”

“Načrtovali so tudi ustvarjanje himernih virusov, gensko izboljšanih, da bi lažje okužili ljudi, in od Agencije za napredne obrambne raziskovalne projekte (Darpa) zahtevali 14 milijonov dolarjev za financiranje dela.”

https://www.zerohedge.com/political/wuhan-scientists-planned-release-chimeric-covid-spike-proteins-bat-populations-using-skin

22. oktober 2021:

»NIH priznava financiranje eksperimentov s povečanjem funkcije COVID; EcoHealth daje pet dni za poročanje podatkov«
https://www.zerohedge.com/covid-19/nih-admits-funding-gain-function-covid-experiments-gives-ecohealth-five-days-report

Tik-tak… Sprašujem se, kje je končalo to “himerično” biološko orožje?

TEM slike, ki so bile prej objavljene tukaj, sem umaknil , ker nisem mogel potrditi vira drugega. Spodnje slike kot nadomestek služijo za ponazoritev izjemne vizualne podobnosti med nanodelcem proteina corona ( vir ) in “koronavirusnim” proteinom “spike” SARS-CoV-2 ( vir ).

Referenčna gradiva in dodatno branje

  1. »Cepivo Pfizer po analizi z elektronskim mikroskopom vsebuje 99 % grafenskega oksida«: https://stateofthenation.co/?p=71587
  2. “Grafenov oksid na možganih”: https://www.materialstoday.com/carbon/news/graphene-oxide-on-the-brain
  3. »Toksičnost grafena povzroča miokarditis« (vnetje srca) : https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352940718302853
  4. »ZEN Graphene Solutions napoveduje ekskluzivne svetovne pravice za komercializacijo hitre tehnologije testiranja antigena COVID-19 na osnovi sline«: https://www.zengraphene.com/zen-graphene-solutions-announces-exclusive-worldwide-rights-to-commercialize -tehnologija-hitro-sline-based-covid-19-antigen-testing-technology/
  5. “Health Canada izdaja nasvete za obrazne maske, ki vsebujejo grafen”: https://www.ctvnews.ca/health/health-canada-issues-advisory-for-face-masks-containing-graphene-1.5372822
  6. Patent: »Liofilizirane ogljikove nanocevke/filter za cigarete, modificiran z grafenskim oksidom…« – https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1385894715007937
  7. Patent: “Filter tobačnega dima na osnovi grafena…” – https://patents.google.com/patent/WO2017187453A1/en
  8. “Grafenov oksid v embalaži za živila” –  https://www.go-graphene.com/blogs/news/graphene-oxide-in-food-packaging
  9. “Toksičnost nanodelcev družine grafena: splošen pregled izvora in mehanizmov”: https://particleandfibretoxicology.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12989-016-0168-y ( lokalna kopija )
  10. “Radiofrekvenčne značilnosti grafenskega oksida” – https://www.researchgate.net/publication/234845171_Radio-frequency_characteristics_of_graphene_oxide
  11. “Genetsko spremenjena ‘Magneto’ beljakovina na daljavo nadzoruje možgane in vedenje” – https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour

  12. »Grafenske nanoplošče najdemo v deževnici« – https://zerogeoengineering.com/2021/graphene-nanosheets-found-in-rainwater/
  13. “Poročilo o bolnišnici Barbastro” – https://nobulart.com/wordpress/wp-content/uploads/2021/09/Hospital-de-Barbastro-Huesca.pdf ( lokalna kopija ) ( angleščina )
  14. “Biološke lastnosti grafenskega oksida in vpliv površinsko aktivne snovi na biokompatibilnost grafenskega oksida” – https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1001074212602526

  15. “Odstranitev herbicidov 2,4-D, glifosata, trifluralina in butaklora iz vode s polisulfonskimi membranami, pomešanimi z nanokompozitom grafenskega oksida/TiO2: študija filtracije in serijske adsorpcije” –  https://www.ncbi.nlm.nih.gov /pmc/articles/PMC6582012/
  16. “Nanotehnologija: nova orodja za biologijo in medicino” – https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3841729/
  17. “Grafenov oksid se dotika krvi: interakcije in vivo biokoroniranih 2D materialov” – https://pubs.rsc.org/en/content/articlehtml/2019/nh/c8nh00318a
  18. “Toksičnost nanodelcev grafenskega oksida z majhnimi odmerki v modelu divje vrste Caenorhabditis elegans in vivo” – https://aaqr.org/articles/aaqr-20-09-oa-0559
  19. “nanokoronavirusno rekombinantno cepivo, ki jemlje grafenov oksid kot nosilec” – https://patents.google.com/patent/CN112220919A/en
  20. “Kako INBRAIN Neuroelectronics razvija nevronske vsadke na osnovi grafena” – https://www.medicaldevice-network.com/features/inbrain-neuroelectronics-graphene/
  21. “Cepiva proti virusu COVID-19 v ZDA dokazano povzročajo več škode kot koristi na podlagi ključnih podatkov kliničnih preskušanj, analiziranih z uporabo ustrezne znanstvene končne točke, vsa povzročajo hudo obolevnost” – https://www.scivisionpub.com/pdfs/us-covid19-vaccines- dokazano-povzroča-več-škode-kot-dobrega-na-temeljnih-kliničnih-preskusnih-podatkov-analiziranih-z-ustrezno-znanstveni-1811.pdf
  22. “Moderna pravi, da so cepiva proti COVID, poslana na Japonsko, vsebovala delce iz nerjavnega jekla” – https://japantoday.com/category/national/moderna-says-tainted-covid-vaccines-sent-to-japan-contained-steel

  23. »HCG, ki ga najdemo v cepivu proti tetanusu SZO v Keniji, vzbuja zaskrbljenost v svetu v razvoju« – https://www.scirp.org/journal/paperinformation.aspx?paperid=81838
  24. “Cepivo proti tetanusu je lahko dopolnjeno z zdravilom proti plodnosti” – https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12346214/
  25. “Cepiva proti plodnosti” – https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/2665354/
  26. “Biotehnološki parki: Kitajska v prihodnost” (2011) –  https://www.asiabiotech.com/15/1503/0034_0039.pdf

  27. “Ali so redki primeri miokarditisa povezani s cepivi Pfizer, Moderna Covid-19?” – https://www.forbes.com/sites/brucelee/2021/04/27/are-rare-cases-of-myocarditis-linked-to-pfizer-moderna-covid-19-vaccines/
  28. “Eksperimentalna okužba s Trypanosoma Cruzi in COVID-19: podoben kardiovaskularni sindrom?” – https://biomedgrid.com/pdf/AJBSR.MS.ID.001832.pdf
  29. »Slišali smo že, da zdravljenje ne pomaga, zakaj bi ga torej jemali? Pogled mešane metode o poznavanju Chagasove bolezni, stališčih, preprečevanju in zdravljenju v bolivijskem Chacu” – https://journals.plos.org/plosntds/article?id=10.1371/journal.pntd.0008752
  30. “Učinek ivermektina na Trypanosoma brucei pri eksperimentalno okuženih miših” – https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23135008/
  31. »Dokumenti projekta [DARPA] DEFUSE PROJECT« – https://drasticresearch.org/2021/09/21/the-defuse-project-documents/
  32. “Tromboza in trombocitopenija po cepljenju s ChAdOx1 nCoV-19” – https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2104882
  33. »Miokarditis, ki se pojavi po imunizaciji s cepivi proti COVID-19 na osnovi mRNA« – https://jamanetwork.com/journals/jamacardiology/fullarticle/2781600
  34. “Poročila o primerih tromboze možganskega venskega sinusa v ZDA po cepljenju proti Ad26.COV2.S” – https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2779731
  35. »Vaxxed posameznike opozarjam, naj se izogibajo slikanju z magnetno resonanco, zlasti prvih nekaj tednov, saj so bili nekateri ljudje močno prizadeti zaradi elektromagnetizma, ki ga povzroča. Najhujši primeri so povzročili smrt bolnikov. Nihče ne poroča VAERS.” – https://twitter.com/DRAFZALNIAZ2/status/1440775597123248135
  36. “V viali za cepljenje Vaxigrip Tetra so našli grafenov oksid” – https://www.orwell.city/2021/07/graphene-oxide-found-in-vaxigrip-tetra-vaccination-vial.html

  37. »Nove raziskave o nadzoru kakovosti cepiv: mikro- in nanokontaminacija« – https://medcraveonline.com/IJVV/new-quality-control-investigations-on-vaccines-micro–and-nanocontamination.html

  38. »Kovinski delci v številnih cepivih; vendar ne skrbite, postavite se v vrsto in posnemite svoje posnetke kot veseli mali roboti” – https://blog.nomorefakenews.com/2021/09/15/metal-particles-in-many-vaccines-but-dont-worry- sestavite in posnemite svoje posnetke/

1 komentar

  1. Tomaž Štamcar pravi:

    Napadli so nas globalisti satanisti, ki so vse planirali desetletja in hočejo prevzeti svet s svetovno vlado NWO diktaturo preko njihove nacistične UN in WHO.
    Gre za četrti digitalni rajh iz katerega ni pobega za večino, če zmagajo.

    Sploh ne gre za cepiva temveč za biološka orožja v injekcijah.
    Žrtev je že milijone in ugrabljeni mediji vse skrivajo. Svojci umrlih so nalagani o vzrokih smrti ali podkupljeni s plačilom pogrebnih stroškov. Nano tehnologije v cepivih lahko v prejemnikih napadalci uporabijo za marsikaj, ker se omenja drugo komponento napada s 5G mikrovalovnim omrežjem. Nekateri so že čipirani in so postali bluetooth naprave.

    Rešitev je sodelovanje vseh osvobodilnih gibanj kot je Gibanje OPS. https://gibanjeops.si/
    NE ČAKAJTE NOVE MUTACIJE TERORJA IN SE PRIDRUŽITE Z AKTIVNOSTJO
    SPREJET JE PRAVKAR NACISTIČNI ZNB ZA OBVEZNO CEPLJENJE-ZASTRUPLJANJE
    IN BLOKIRAN REFERENDUM!
    V parlamentu in vladi je sveža NWO ekipa teroristov.
    KONEC LEVO-DESNIH DELITEV PREBIVALSTVA JE POGOJ ZA ZMAGO V PRAVI WW3
    Recite NE vsemu kar vsiljujejo.

    Všeč mi je

Oddaj komentar