VEČJI VZROK BOLEZNI NISO MIKROBI, AMPAK ZASTRUPLJEN NOTRANJI ČLOVEŠKI TEREN!

Zlagana kvazi znanost nas prepričuje, da so za naše bolezni krivi virusi in bakterije iz okolja, ki se prenašajo iz človeka na človeka, ter celo iz živali na človeka. Ta članek je namenjen kratkemu ozaveščanju o resničnem krivcu za naše bolezni…

Dokumentarni Film: https://checkout.terrainthefilm.com/offers/krVXPVkG/checkout                        

Skrita znanost: večji vzrok za bolezni niso mikrobi, ampak notranji človeški teren  Iz Pleomorfizma mikrozimov – izobraževalni panel o terenu z dr. Robertom Youngom in dr. Andyjem Kaufmanom.

Prispevek o notranjemu človeškemu okolju » terenu«, posnet v petek, 28. januarja, zdaj objavljen na Bitchute, Brighteon, Odysee in Rumble (povezave do videa zgoraj), sta dr. Robert Young in dr. Andy Kaufman razpravljala o odkritjih francoskega znanstvenika Antoinea Bechampa iz 19. stoletja (1816 – 1908), prelomno teorijo »terena«, potem ko je preučil celice na molekularni ravni in ugotovil, da bolezni in slabo zdravje izvirata predvsem iz nezdravega in kislega notranjega okolja, prav tako francoski zdravnik in fiziolog Claude Bernard (1813 -1878) s svojim poudarkom na »miljeju interieur«– spremenjeni pripovedki o teoriji klic, ki nam govorijo, da nalezljive bolezni prihajajo k nam predvsem od zunaj, na hrbtu mikroskopskih virusov netopirjev, bolh, uši, klopov itd.

“Primarni vzrok bolezni je v nas, vedno v nas.” – Antoine Bechamp

“Stabilnost notranjega okolja [milje intérieur] je pogoj za svobodno in neodvisno življenje.” – Claude Bernard

Skrita znanost, o kateri ne slišimo od CDC, WHO NIAID ali Ministrstva za zdravje.

Pod mikroskopom, razkriva dr. Young, je Bechamp odkril drobce zrnatega življenja onkraj celičnih, jedrskih in DNK struktur, ki jih je poimenoval »mikrozime« in domneval, da obstajajo v vsem človeškem, rastlinskem in živalskem življenju, atomi neuničljivega življenja, ki nikoli ne bi umrli, ampak se bodo spremenili v mikroorganizme ob smrti gostiteljskega organizma – kasnejše ali navidezno naključno imenovane »protite« s strani Guntherja Enderleina in podobne koncepte, pravi dr. Andy Kaufman, do »somatidov«  Gastona Naessena, »bionov« Wilhelma Reicha in do »embrionalnih matičnih celic«, ki imajo sposobnost, da se razvijejo v druge celice, kot so srčne in možganske celice.

Robert Young pripoveduje, da so znanstveniki po Bechampu, kot sta profesor Gunther Enderlein (1872 – 1968), entomolog, zdravnik in mikroskopist žive krvi, in njegov varovanec profesor med. Dr. Marie Bleker, slednja, s katero je tesno sodeloval v Nemčiji, je ugotovil, da imajo ti mikrozimi sposobnost tvoriti življenje v zdrave celice v zdravih alkalnih okoljih ali pa se v kislem okolju oblikujejo v bakterije, kvasovke in plesni različnih vrst.

Druga znanstvenica in študentka Enderleina, je dr. Virginia Livingston-Wheeler, ki je teoretizirala endogeno mikroskopsko živo obliko, ki jo je poimenovala »Progenitor Cryptocides« kot vzrok za raka v telesu – obliko, ki se podvrže pleomorfizmu v obliko, podobno kvasu v bolnem okolju, sicer pa ostane v mirovanju.

Osupljiva odkritja pleomorfizma

Dr. Young je na svojem kanalu objavil več videoposnetkov, ki prikazujejo to osupljivo pretvorbo rdečih krvnih celic v bacil antraksa in nazaj, in pravi, da je njegovo neodvisno odkritje tega pojava pod mikroskopom pri pregledu krvi leta 1994 mlade ženske z diabetesom mellitus, odvisni od insulina, šele kasneje leta 1996 pripeljal do tega, da je spoznal Antoina Bechampa.

Odlomek iz videa dr. Younga, Biološka transformacija rdečih krvnih celic v bakterije antraksa

V poznih 90. letih prejšnjega stoletja je potoval v Pariz, da bi izvedel več in prebral Bechampovo težko dostopno delo, dr. Young poroča, da ga je navdihnila in globoko ganila njegova najdba Bechampovih ročno narisanih mikrozimov v njegovih knjigah Les Microzymas in Les Microzymas. et Microbes v knjižnici Univerze v Parizu, ki je potrdil in potrdil njegova lastna odkritja pleomorfiranja rdečih krvnih celic.

Profesor Gunther Enderlein je v razširitvi Bechampovih prvotnih odkritij mikrozimov, ki so gradniki vsega življenja, čeprav ostajajo neprepoznani, preučeval to, kar je preučeval Antoine Bechamp, in odkril tudi utripajoče točke življenja v živi krvi, ki jo je poimenoval “protiti”, in na koncu trdil, da bakterijske oblike lahko nastanejo iz teh in niso »monomorfne«, kot je izrazil Louis Pasteur, saj imajo eno samo diskretno obliko, ampak so pleomorfne narave, ki imajo sposobnost spreminjanja oblik v ciklu ustvarjanja.

Ugotovili so, da se bakterijske oblike pravzaprav oblikujejo predvsem zato, da poskušajo očistiti kisline in toksine v nezdravi kisli plazmi, in se lahko vrnejo v obliko zdravih celic po čiščenju toksičnih odpadkov v pravem alkalnem okolju, v izjemen in fascinanten proces, ki so ga mikrobiologi sodobne farmacevtsko oblikovane znanosti doslej skrivali pred širšo zavestjo:

Pleomorfizem

Večje posledice za novo razumevanje zdravja

To nakazuje, da so mikrobi endogeni in se dvigajo iz nas – in niso osamljeni mikroorganizmi, ki obstajajo zunaj in čakajo, da oportunistično napadejo in izkoristijo naše dobro počutje v valovih okužb, okužb, pandemije ali endemije, kot bi to želeli virologi.

ZNEBI SE KISLINE in POJDI PO ZDRAVJE!

Namesto tega naše zdravje in bolezni določajo naša lastna dejanja, misli in stališča – pomanjkanje prehrane, vadbe, počitka in regeneracije, sprostitve in tako naprej ter toksični stresi na nas – kemični, sevalni/EMF, okoljski, fizični, od katerih vsak proizvaja posebne biološke učinke, ki povzročajo, pravi dr. Young, nezdrava kisla okolja v nas, kar zmanjšuje pH naših intersticijskih tekočin (tekočina med celicami), žilnih tekočin in celičnih tekočin, na nevarne in zastrupljene ravni, ki so veliko nižje od optimalnih izhodiščnih ravni, ki jih potrebujemo one in mi, da smo v dobrem zdravju in uspešni.

Resnično revolucionaren koncept z zmožnostjo razveljaviti vse običajne in militarizirane koncepte naših teles kot bojišč in mikrobov kot sovražnih bojevnikov, pleomorfizem ponuja čarobno lupo za ogled tekoče preobrazbe in celote vsega življenja. Po besedah Antoinea Bechampa: »Nič ustvarjenega ni izgubljeno. Nič ne postane plen smrti, vse postane plen življenja.”

Brez dokaza o izolaciji, brez dokaza o razmnoževanju: virusov v resnici še nikoli nihče in kjer koli na svetu ni osamil!

Poleg tega dr. Kaufman natančno obravnava napačen koncept izolacije virusa, na katerem virologi predpostavljajo razmnoževanje virusa, dokaz za katerega koli od teh v resnici ne obstaja, glede na to, da tisto, s čimer začnejo in imenujejo “izolacija”, v resnici NI izolacija. – ne morejo proizvesti končne specifične oblike iz ostankov pacientovega septuma ali vzorca pacienta, ki ga pomešajo s celicami Vero – obolelih celic ledvic afriške opice, pa tudi fetalnih celic, govejega seruma, formaldehida, antibiotikov in drugih kemikalij in toksinov, samovoljno se fiksirajo na koščke ostankov, ki vsebujejo nameščeno genetsko snov – koščke RNA, obložene v delci celične membrane – iztisnjene iz celic, in te imenujejo »virusi«, ki jih nato genetsko sekvencirajo z uporabo procesov pomnoževanja, kot je napačen PCR test.

V nobenem primeru ne morejo oblikovati, znanstveno, logično, razumno ali kako drugače trditi, da so iz pacientovega izpljunka izločili določen virus, potem ko so ga podvrgli temu mešanju procesa ustvarjanja miazme, pojasnjuje dr. Kaufman in ki vodi le, pravi dr. Young, do “frankensteinove izmišljotine, napolnjene z naključnimi anatomskimi elementi.”

Ali virologi iščejo jaguarja v gozdu polnem Pum?

Prav tako ne obstaja noben dokaz o razmnoževanju virusa, ugotavlja dr. Kaufman, čeprav bodo mnogi molekularni biologi in mikrobiologi prisegli, da bodo videli “širjenje, razmnoževanje ali razmnoževanje” svojega virusa, ki naj bi bil izoliran v epruvetah, celicah kulture in petrijevke.

Na kaj točno gledajo, je vprašanje, če nobenega virusa ni mogoče resnično izolirati v končni, vidni, diskretni in ohranjeni obliki?

Kaj iščejo, ugotavlja dr. Kaufman, je morda bolj primerno vprašanje; z uporabo provokativne analogije divjih mačk v džungli ugotavlja, da lahko lovci pohitijo za pegastimi leopardi ali pumami “ali katero koli drugo mačko” in ga poimenujejo jaguarja, če se lotijo iskanja jaguarja, ne da bi vedeli, kako izgleda. Z drugimi besedami, znanstveniki, ki nam povedo, da lahko vidijo razmnoževanje virusov, ne morejo dokazati in niso nikoli dokazali, kako se razmnožujejo.

Živa kri in kronična bolezen živega telesa

V preteklih predstavitvah sta tako dr. Kaufman kot dr. Young razpravljala o možnosti, da bi to, kar je znano kot eksozome, iztisnjene iz celic v prisotnosti toksinov, zamenjalo za viruse. Pomembno dejstvo, ki ga je treba opozoriti, pravita oba zdravnika, je, da se izolacija virusa v laboratorijih zgodi le v mrtvih celicah in tkivih in ne v živih celicah; delo, ki so ga opravili Antoine Bechamp, dr. Enderlein in dr. Young, ki so odkrili v temnem polju ali fazno kontrastni mikroskopiji pod sestavljenim optičnim mikroskopom, je bilo z živo krvjo in živimi tekočinami.

Pot do zdravja, ponavlja dr. Young, je ohranjanje zdravega alkalnega ravnovesja v telesnih tekočinah z zdravo prehrano in izbiro življenjskega sloga. Dr. Young je pod vplivom študija pri Marie Bleker, ki se je razvil iz lastnega raziskovanja zdravja z mikroskopijo žive in posušene krvi, skoval izraz “nova biologija”, da bi opisal svoj pristop k zdravju.

Dr. Kaufman v sledenju svojih vplivov in osebnih odkritij Bechampove in Terrainove teorije poimenuje delo Kelly Brogan pri uvajanju prehrane in zeliščnih zdravil pri zdravljenju psihiatričnih bolezni, kot je depresija, uspeh, ki ga je vodil naprej v iskanju pravega ključa do zdravja, fizičnega in duševnega, kar sovpada z izbruhom vprašljive »plandemije«, ki je pripeljala tudi do njegovega globljega raziskovanja izolacije virusa, po katerem je zdaj postal dobro znan in o katerem je govoril v prejšnjih podcastih.

Authentic Medicine označuje ime njegovih podvigov v celostnem zdravljenju in tudi on poudarja, da je človeško telo napolnjeno z naravno modrostjo in veliko intrinzično močjo za samozdravljenje.

Kaj imajo skupnega cepiva in kača? Oba vsebujeta smrtonosni strup, če se injicira, bo povzročil resne poškodbe ali smrt!

Medtem pa je vbrizgavanje strupenih strupov z namenom, da se izzove nastajanje tako imenovanih protiteles, kar naj bi storilo cepljenje, lahko primerjamo z ugrizom kače, pravi dr. Andy Kaufman, ki v telo vbrizga nevaren smrtno nevaren strup , “popolna analogija” Dr. Young pravi, da je to uporabiti: ravno nasprotje ustvarjanja zdravja.

Precej briljantna slika (vir neznan), ki povezuje cepiva na kemijske sledi in HAARP-jeve antene s faznim nizom kot primerjavo z ugrizom kače – ne tako namišljena upodobitev v luči novih odkritij v cepivih COVID nanografenskih biosenzorjev in vezij, namenjenih Norim- 5G znanstvenikom in Terahertz povezovanje človeških teles in možganov prek cepiv COVID do interneta stvari, interneta nano bio stvari, interneta teles in interneta povezanih obolelih tehnokratskih možganov, lačnih vaših!

Ob opominu, da je pod mikroskopom preučil cepiva Pfizer COVID kot tudi cepljeno kri, o čemer je že bilo  poročano tukaj v nekaj člankih, vključno s tem, se dr. Young sklicuje na zastrupitev telesa z zakisajočimi toksini, ki še bolj obremenjujejo naravnih zdravju usmerjenih, samozdravilnih mehanizmov človeškega telesa.

Obsežna in podrobna predstavitev obeh zdravnikov, ta prispevek o terenu ponuja prelomnico v javnem razumevanju zdravja in bolezni, ki so ju doslej ugrabili virologi in izdelovalci cepiv, ki podpirajo oboleli dobiček. paradigmo, ki jo vodi »Velika Farmacija«, in ki se je pod okriljem politično usmerjenih in totalitarističnih pretirjevalcev in zlorabljalcev moči pri WHO, WEF in svetovnih vladah, ki se jim klanjajo, ustavila in se trenutno drži svojega nesprejemljivega in absurdnega paketa, za večno trajajočo pandemijo (o kateri smo prej poročali).

Prosimo, preberite, se ozavestite in delite ta članek z vsemi, ki jih imate radi in vam je mar, da bodo lahko v sebi mirni in vedeli, da se “ni česa bati, razen strahu samega”. Franklin D. Roosevelt 1933

Oddaj komentar