ZADNJA DUHOVNA VOJNA

Pred časom sem naletel na objavo na enem najstarejših obstoječih forumov o zaroti, GodLikeProductions . Ne ponujam nobene neodvisne potrditve o tem (razen skoraj vsake nerazložljive stvari, ki se je zgodila v zadnjih letih).

Moj povzetek: COVID je videti kot klasična okvirna naloga – vlade sveta so bile zavedene in prisiljene, da podprejo agendo, ki se bo končala z njihovim uničenjem. Tudi mi smo. Načrt je in je vedno bil, da smrti in poškodbe zaradi cepiva tvorijo globalni upor proti vsem vladam in ustvarijo vakuum, v katerega bo novi svetovni red milostno stopil kot veliki rešitelj. V tem kontekstu so »ukrepi« v določenih sektorjih bolj smiselni – namen je hromiti sektor zdravstvenega varstva, vojske, civilne zaščite in prometa z umikom in onesposobitvijo tistih, ki izpolnjujejo zahteve. Tisti, ki to zavračajo, bodo šli naprej. Tisti, ki ostanejo, bodo zastrupljeni. Končni rezultat je, da bodo ti sektorji zdesetkani. Mislim, da je to načrtno narejeno.

Celotna objava članka:

“Elita” mi je zaupala, vse, kar boste prebrali o igri covid, bo postalo kristalno jasno.

Ne bom vam povedal kdo in zakaj. Recimo, da sem preživel dneve s to osebo, ki ima veze v NZ. To je prvič, da sem se kdaj ‘družil’ z znanim posameznikom z visoko neto vrednostjo (milijarde). To je bilo naključno srečanje, potem ko so zanje opravili nekaj dela v Queenstownu ( o.p. – NZ). Večerja, pijača in pogovori. Povabljen sem bil, da ostanem pri njih za vikend. To objavljam zdaj po premisleku.

Z mano so bili sproščeni in odprti, vendar so rekli, če kdaj omenim te stvari,  se »nismo nikoli srečali«. A se je dotični sogovornik nasmejal in rekel, da tako ali tako nihče ne bo verjel, zato ‘zabavajte se’, samo svojo identiteto se izogibajte razkriti.

Rekli so, da tukaj nimamo kaj skrbeti, zato mi je kljub temu, kar so mi povedali, rekel, naj se štejem za enega najsrečnejših ljudi, ki so trenutno v NZ.

Vprašali so me, ali sem vzel cepivo, in si oddahnili, ko sem rekel ne. Rekli so, da bo kivi ( o.p. tako si pravijo NZ) vseeno dobil protistrup, vendar nekateri ne bodo prišli do te točke. Konec koncev je moral nekdo voditi stvari tukaj ‘za njih’.

Sprva sem vprašal, kaj mislijo, da je ‘končna igra’ za vse te covidne stvari. Z velikim zanimanjem so me spraševali, kaj mislim, a nisem bil blizu.

v bistvu so to rekli..

– načrt je bil izdelan pred mnogimi leti in dolga leta je to vse, kar je bil, načrt. Na razpoložljive tehnologije so morali čakati več let, da je načrt postal izvedljiv. In, da so  zaposlili ustrezne posameznike.

-Zagotovo gre za vzpostavitev nove svetovne vlade.

-Ta nova svetovna vlada že leta deluje v popolni tajnosti, čaka ob strani in premika šahovske figure.

-Nova vlada je zahtevala nekaj vrhunskih umov na planetu, skoraj vsi so prišli na krov po lastni volji in s polno vero v razlog za novo svetovno vlado. Po njihovem mnenju so surova sila, ki rešuje človeštvo za vsako ceno. Povedali so mi, da so tisti, ki so zavrnili ponudbo, obravnavani, vendar so v večini primerov pristopili v širšo skupino in skozi razprave so bili prepričani in postali predani stvari. Velikokrat so se ti ‘umi’ kot prvi korak prijavljali na lažna delovna mesta in šli skozi psihološke ocene itd.

-Ta načrt je v teku in je najkompleksnejša globalna veriga dogodkov, ki je bila kadar koli sprožena.

NAČRT je v bistvu obrniti vsakega državljana vsake države, nasilno proti njihovi lastni vladi. To, kako to počnejo, je čisti genijalizem in obenem čisto zlo.

Kako bi dosegel ta načrt,  je bilo moje naključno vprašanje, kako naj to storim?.. kako bi vsakega državljana vsake države obrnil proti njihovi lastni vladi? res nimam pojma. Tako so mi postavili osnove:

-Obstajati mora globalna ustvarjena “bolezen”
-Mora biti množičen strah, panika in paranoja
-Voditelji, znanstveniki in mediji se morajo zbližati pri soglasju o zdravljenju
-da bi jim zdravljenje v bistvu dali, ne da bi se tega sploh zavedali
-Na začetku, je “sankcioniranih” zdravljenj lahko le malo, vsa druga zdravljenja je treba obravnavati kot “nevarna in prepovedana” –
Voditelji, znanstveniki in mediji so manipulirani, da verjamejo, da je to “zdravljenje” edina možnost, edini način, da vas obdržimo in bo vaša družina varna.
-Voditelji, znanstveniki in mediji vam v nekem smislu dajejo besedo, da je to zdravljenje varno in učinkovito

-Otroci so bili tudi ciljno usmerjeni, da povzročijo največjo bolečino in jezo, ko gre vse narobe.

Ta del se mi je zdel zanimiv. Naši voditelji, znanstveniki in mediji NISO vpleteni – miselno v ta načrt ali na kakršen koli način dejansko del tega načrta. Nihče od njih, niti Fauci ne. So le hrana za te elite, služijo namenu, potem bodo “odvrženi” ali “na razpolago jeznim množicam”! Igrali so se.

-Nekaj ​​izstopajočih, ki dvomijo o ‘zdravljenju’, je diskreditiranih na različne načine in cenzuriranih
. -Sankcionirana ‘zdravljenja’ so biološka zdravila/strup, ki traja 2-3 leta, da se v celoti uresniči.
-mRNA je bila napredna tehnologija, na katero so čakali.
– Javna sporočila zagotavljajo, da ljudje prosijo za “zdravljenje” in se postavijo v vrsto za to.

Lahko bi rekli, da je načrt v tej točki dobro v teku in zaenkrat izjemno uspešen. Prevzem mRNA je bil velik uspeh in vsi ljudje verjamejo, da je “zdravljenje” edina pot nazaj v normalno stanje.

Povedali so mi, da je preseglo njihova najbolj divja pričakovanja!

KAJ JE NASLEDNJE?

Tu se izvede končni načrt.

Kklopiti je treba pripoved o cepivu. Pravočasno so mi povedali, da bo cepivo povečalo okužbo in povečalo smrtnost. Da bodo milijarde umrle, ljudje pa bodo pobesneli in svoje vlade požgali do tal. Njihove voditelje, znanstvenike in medije bodo zažigali, lovili in obešaili na ulicah. OBE strani bosta izražali svoje nezadovoljstvo. Stran, ki se zavzema za cepljenje, popolnoma izdana in umirajoča, bo besnela.. stran, ki ni za cepljenje, bo besna zaradi tega, kar je njihova vlada dovolila, da se to zgodi.

Rekli so mi tudi, ko se to zgodi, pomislite na “Mad Max” za nekaj časa, ampak pomislite na Elizij (2013). Obstaja nekaj določenih con, kot je NZ, vendar je zaradi geografije in infrastrukture NZ znana kot cona 1.

Ko bodo množice osvobojene oblasti in vseh tistih, ki so jih ‘izdali’ in so že dovolj trpeli. Takrat se bo nova svetovna vlada pokazala kot veliki rešitelj. Rečeno mi je bilo, da bo to “enostavna prodaja”.

To je bilo napisano po moji zmešnjavi v glavi. Verjetno sem kar nekaj izpustil. O tem so razmišljali, a so neposredna vprašanja nekoliko prezrli.

Rekli so, da sem jim všeč in da me želijo, ko se prah poleže, da sem jim lahko zelo koristen.

Ne vem, del mene samo misli, da so se igrali z mano. Sedaj se še počutim bolje, če sem tam, kjer sem.

sk1nnybob

vir: https://www.godlikeproductions.com/forum1/message4920416/pg1


Ko ne ostane nihče, da bi gasil požare, skrbel za bolne, vozil tovornjake, letel z letali, varoval meje ali spoštoval zakon … in ko bodo vzeli otroke spečih in bodo šokirano prebujene množice požgale svoje vlade do tal zaradi njihovih zločinov – kaj potem? Kdo bo zapolnil praznino moči?

Transhumanistični, krvosesni novi svetovni red seveda.

Odstopi od ukrepov so del stalne, uspešne uporabe strategije 4. generacije vojskovanja proti svetovnemu prebivalstvu. Zakaj bi zapravljali bombe in naboje, ki uničujejo bistveno infrastrukturo in storitve, če lahko tarčo zavedete, da prostovoljno zapre svoje storitve, pri čemer dragoceno infrastrukturo pusti nedotaknjeno za uporabo zmagovalcem? Ti ukrepi so namenjeni zelo specifičnim, vitalnim sektorjem javnih služb, z veliko večjim učinkom kot je nekaj tako surovega, kot leteča bomba.

»Prvi korak mora biti zmesti poglede ljudi, njihove koncepte in ideje obrniti navzven. To je resna stvar in nanjo je treba pozorno gledati, saj je del nekaterih zelo pomembnih elementov, ki bodo ozadje dogodkov, ki se zdaj pripravljajo. Svoje besede izbiram zelo previdno. Govorim “v pripravi”, ker se popolnoma zavedam, da je reč “v pripravi” po dogodkih, ki so se zgodili v zadnjih treh letih, nekaj pomembnega. Kdor je sposoben pogledati globlje v te zadeve, ve, da gre za priprave. Le površni ljudje lahko verjamejo, da bo tej vojni, ki ni vojna stare vrste, jutri ali pojutrišnjem sledil mir stare vrste. Moraš biti zelo površen, da to verjameš. Mnogi bodo seveda verjeli, če se zdi, da so zunanji dogodki v skladu s predstavami, ki jih imajo nekateri ljudje; ne bodo se zavedali, kaj dejansko miruje pod površjem.”

” Padec duhov teme ” – Rudolf Steiner, 1917

Zdi se, da je bila človeštvu napovedana vojna. Sovražnikov obraz je večinoma neviden, vendar so med našo vrsto tudi tisti, ki so se postavili na stran te sence v upanju, da bodo rešili svojo kožo (vendar bodo tudi oni izdani). Zdi se, da je cilj ubiti čim več nas, preden se skupaj prebudimo v dogajanje, ter podrediti in zasužnjiti preživele v telesu, umu in duši ; morda celo tako daleč, da zanikajo sprostitev, ki jo je prej omogočila fizična smrt.

Znanstvena fantastika še nikoli ni bila tako zlovešča kot ta trenutna resničnost.

Virusa ni . Celični ostanki rednega delovanja našega imunskega sistema, ki jih mikrobiologi poznajo kot “proteinske korone”, so namišljen “virus”. “Terapija” ni tisto, kar večina misli, da je. Je biokemično orožje in elektromagnetno sredstvo, ki je namenjeno spreminjanju ljudi (tistih, ki preživijo) v brezdušne podrejene biološke androide. To je bilo temno darilo kibernetike in transhumanističnega saturnalističnega kulta , ki so ga rodili elementi potomcev Jove , natančneje hazarska mafija/evropski iluminati (ne smemo mešati s prostozidarji/rozekrojcerji, ki so bili sami infiltrirani in podvrženi prvim ).

Obstaja bolezen. Milijoni zbolijo in umirajo, vendar ne iz razlogov, v katere je večina verjela. Zbolevamo kot neposredna posledica akutne poškodbe celic in DNK zaradi neionizirajočega in ionizirajočega elektromagnetnega sevanja, v kombinaciji s kroničnimi učinki desetletja psihološke vojne in sistematičnih napadov na naš imunski sistem s strupenimi pesticidi, herbicidi , zrakom, vodo, hrana in farmacevtski izdelki; predvsem cepiva . Študija iz leta 2016 je odkrila neprijavljene onesnaževalce in nanodelce v 43 od 44 analiziranih cepiv.

Celotna predstavitev: “ Kibernetika: inteligentni sistemi nadzora ”, dr. Robert Duncan, Wiltshire, Anglija, 2015.

Ciljani smo z orožjem usmerjene energije , izboljšanim z grafenom . Za izdelavo anten 5G ni znanega boljšega materiala; Grafen oksid je superprevodni resonator v 5G mikrovalovnem in milimetrskem frekvenčnem spektru. Grafen so našli v vseh štirih glavnih cepivih proti COVID-u, v medicinski fiziološki raztopini, v razkužilih za roke, v testnih brisih in v maskah. Lahko je v pitni vodi, hrani in celo v zraku, ki ga dihamo. Zdaj želijo, da ga vbrizgamo v svoja telesa – še posebej v naše možgane –, da bodo lahko prevzeli popoln nadzor nad tem, kar bo ostalo od človeške rase. Mislim, da ni več veliko truda, da bi prikrili poškodbe zaradi cepiva – zdaj mislim, da poškodbe zaradi cepiva hranijo na platformah, kot je Telegram, predvajajo na dnevnem redu, da sprožijo jezo javnosti.

Z minds.com (objavil račun, ki je bil izbrisan v nekaj minutah po mojem stiku z njim):

Vojna za preživetje človeštva je že v teku. Milijarde se še vedno ne zavedajo, da tak koncept sploh obstaja. Revizije, pedofili in rešitelji zlatolaska so vse odvračanje pozornosti in gorivo za ogenj javnega jeza. V vojskovanju četrte generacije so informacije (in njihov nadzor) bolj uporabne kot katero koli drugo orodje na bojišču.

Po drugi strani pa so duhovi teme zdaj med nami. Moramo biti previdni, da lahko spoznamo, kaj se dogaja, ko jih srečamo, in dobimo pravo predstavo o tem, kje jih lahko najdemo. Najnevarnejša stvar, ki jo lahko storite v bližnji prihodnosti, je, da se nezavedno prepustite vplivom, ki so zagotovo prisotni. Kajti za njihovo realnost ni pomembno, ali so prepoznani ali nepriznani.

Glavna skrb teh duhov teme bo, da vnesejo zmedo v zakonite elemente, ki se zdaj širijo po zemlji in se morajo širiti na tak način, da bodo lahko duhovi svetlobe še naprej delovali v njih. Te bodo poskušali potisniti v napačno smer. O eni takšni napačni smeri, ki je približno tako paradoksalna, kot je le mogoče, sem že govoril. Poudaril sem, da se bodo človeška telesa razvijala tako, da bodo v njih lahko našle prostor določene duhovnosti, vendar bo materialistična nagnjenost, ki se bo pod vodstvom duhov teme vse bolj širila, delovala proti temu in se borila z fizičnimi sredstvi. Povedal sem vam, da bodo duhovi teme navdihnili svoje človeške gostitelje, v katerih bodo prebivali, najti cepivo, ki bo pregnalo vso nagnjenost k duhovnosti iz duš ljudi, ko so še zelo mladi, in to se bo zgodilo krožno skozi živo telo. Danes so telesa cepljena proti enemu in drugemu; v prihodnosti bodo otroci cepljeni s snovjo, ki jo bo zagotovo mogoče proizvesti, in to jih bo naredilo imune, da ne bodo razvijali neumnih nagnjenj, povezanih z duhovnim življenjem — tu seveda mislim ‘neumno’ v očeh materialistov.

Celoten trend gre v smer, ko se bo končno našel način, kako cepiti telesa, da ta telesa ne bodo dovolila, da se razvije nagnjenost k duhovnim idejam in bodo ljudje vse življenje verjeli le v fizični svet, ki ga zaznavajo s čutili. Iz impulzov, ki jih je medicinska stroka pridobila iz predrznosti – oh, oprostite, zaradi uživanja, ki so ga sami utrpeli – so ljudje zdaj cepljeni proti uživanju in na enak način bodo cepljeni proti vsakemu nagnjenju k duhovnosti. To je samo zato, da vam dam še posebej osupljiv primer marsičesa, kar se bo zgodilo v bližnji in daljni prihodnosti na tem področju – cilj je vnesti zmedo v impulze, ki hočejo pritekati na zemljo po zmagi duhov sveta. svetloba.

” Padec duhov teme ” – Rudolf Steiner, 1917

Oddaj komentar