30 DEJSTEV, ki jih morate poznati, o COVID PLANDEMIJI

V zvezi s tem imamo veliko vprašanj “kje dobit vir za določen podatek?” ali “kje najdem študijo?” ali “Vem, da sem videl graf smrtnosti, vendar ga ne najdem več”. In razumljivo, minilo je 18 mesecev in toliko je statistik in številk, ki jih je nemogoče obdržati v glavi.

Tu so ključna dejstva in viri o domnevni “pandemiji”, ki vam bodo pomagali razumeti, kaj se je svetu zgodilo od januarja 2020, in vam pomagali razsvetliti vse vaše prijatelje, ki so morda še vedno ujeti v novi normalni megli…

1.DEL: COVID SMRTI IN UMRLJIVOST

1. Stopnja preživetja “covid gripe” je več kot 99,7%.

Vladni medicinski strokovnjaki so si od začetka pandemije trudili PRIKRITI, da veliki večini prebivalstva Covid ni nevaren.

Skoraj vse študije o razmerju med okužbo in smrtnostjo (IFR) Covida so pokazale rezultate med 0,04% in 0,5%. To pomeni, da je stopnja preživetja Covida vsaj 99,5%.

2. NI bilo nenavadne presežne umrljivosti.

Novinarji so leto 2020 imenovali za “najsmrtonosnejše leto po drugi svetovni vojni”, vendar je to zavajajoče, ker ne upošteva velikega povečanja prebivalstva od takrat. Bolj razumno statistično merilo umrljivosti je starostno standardizirana stopnja umrljivosti (ASMR):

Po tem merilu 2020 niti ni najslabše leto glede umrljivosti od leta 2000, pravzaprav je bilo od leta 1943 le 9 let manj smrti od leta 2020.

Podobno je v ZDA ASMR za leto 2020 le na ravni leta 2004:

Povečanje umrljivosti, ki smo ga videli, je mogoče pripisati ne-covid-vzrokom

3. Število “smrtnih žrtev covida” je umetno povečano.

Države po vsem svetu opredeljujejo smrt zaradi covida kot smrt zaradi kakršnega koli vzroka v 28/30/60 dneh po pozitivnem testu. Ne pozabite, da je “pozitiven” test disfunkcionalnega testerja PCR nesmiseln.

Zdravstveni uradniki iz Italije, Nemčije, Združenega kraljestva, ZDA, Severne Irske in drugih so priznali to prakso:

Odstranitev kakršne koli razlike med umiranjem Covida in umiranjem česa drugega po pozitivnem testiranju na Covid bo seveda povzročila prekomerno štetje “smrti Covida”. Britanski patolog dr. John Lee je že spomladi lani opozarjal na to “precejšnjo precenjenost”. O tem so poročali tudi drugi glavni viri.

Glede na ogromen odstotek “asimptomatskih” okužb s Covidom [14], znano razširjenost resnih sočasnih bolezni [dejstvo 4] in možnost lažno pozitivnih testov [dejstvo 18], je zaradi tega število smrtnih primerov Covida zelo nezanesljivo.

4. Velika večina smrtnih žrtev covida ima resne sočasne bolezni.

Marca 2020 je italijanska vlada objavila statistične podatke, ki kažejo, da je 99,2% njihovih “smrti zaradi Covida” imelo vsaj eno resno zdravstveno težavo.

Ti so med drugim vključevali raka, bolezni srca, demenco, Alzheimerjevo bolezen, odpoved ledvic in sladkorno bolezen (med drugim). Več kot 50% jih je imelo tri ali več resnih obstoječih stanj.

Ta vzorec se je v času “pandemije” ohranil v vseh drugih državah. Oktobrska zahteva Združenega kraljevskega ONS -a, ki je oktobra 2020 podala FOIA, je razkrila, da je manj kot 10% uradnega števila smrtnih primerov Covid v tistem času edini vzrok smrti.

5. Povprečna starost »Covid smrti« je večja od povprečne pričakovane življenjske dobe. Povprečna starost “covid smrti” v Združenem kraljestvu je 82,5 leta. V Italiji je 86. Nemčija, 83. Švica, 86. Kanada, 86. ZDA, 78, Avstralija, 82.

V skoraj vseh primerih je povprečna starost “smrti zaradi covida” višja od pričakovane življenjske dobe v državi.

Tako je v večini sveta “pandemija” imela malo ali nič vpliva na pričakovano življenjsko dobo. Primerjajte to s špansko gripo, v kateri se je pričakovana življenjska doba v ZDA v nekaj več kot enem letu zmanjšala za 28%. [vir]

6. Smrtnost zaradi covida natančno odraža krivuljo naravne umrljivosti.

Statistične študije iz Združenega kraljestva in Indije so pokazale, da krivulja “smrti zaradi covida” skoraj točno sledi krivulji pričakovane umrljivosti:

Tveganje smrti “zaradi Covida” skoraj natančno sledi vašemu tveganju smrti na splošno.

Majhno povečanje pri nekaterih starejših starostnih skupinah je mogoče pripisati drugim dejavnikom. [Dejstva 7, 9 in 19]

7. Uporaba „nezakonitih“ DNR se je močno povečala.

Nadzorni organi in vladne agencije so v zadnjih dvajsetih mesecih poročali o velikem porastu uporabe odredb o neoživljanju (DNR).

V ZDA so bolnišnice veljale za “univerzalne DNR” za vse paciente, ki so bili pozitivni na Covid, in medicinske sestre, ki so spregovorile, so priznale, da je bil sistem DNR zlorabljen v New Yorku.

V Združenem kraljestvu je prišlo do “porasta brez primere”  “nezakonitih” DNR za invalide, zdravniki splošne medicine so pacientom, ki so neozdravljivo bolni poslali pisma s priporočilom, da podpišejo odredbe DNR, medtem ko so drugi zdravniki podpisali “splošne DNR” za celotne domove za ostarele.

Študija, ki jo je opravila univerza Sheffield, je pokazala, da je več kot tretjina vseh  pacientov s sumom na covid v svoji datoteki v 24 urah po sprejemu v bolnišnico dobila DNR.

Skupna uporaba prisilnih ali nezakonitih ukazov DNR bi lahko vplivala na kakršno koli povečanje umrljivosti v letih 2020/21. [Dejstva 2 in 6].

2. DEL: LOCKDOVNI

8. Blokade ne preprečujejo širjenja bolezni.

Ni dokazov, da bi blokade lahko vplivale na omejevanje “smrti zaradi Covida”. Če primerjate regije, ki so bile zaklenjene, z regijami, ki niso, potem sploh ni videti razlike.

“Smrti zaradi covida” na Švedskem (brez zapor) v Združenem kraljestvu (zaklepanje)

9. Zaklepanje ubija ljudi.

Obstajajo trdni dokazi, da so blokade – zaradi družbene, gospodarske in druge škode na javnem zdravju – smrtonosnejše od “virusa“.

Dr David Nabarro, posebni odposlanec Svetovne zdravstvene organizacije za Covid-19, je oktobra 2020 zapiranje opisal kot “globalno katastrofo”:

V Svetovni zdravstveni organizaciji ne zagovarjamo zapiranja kot primarnega sredstva za nadzor virusa […], zdi se, da se bo prihodnje leto svetovna revščina podvojila. Morda bomo imeli vsaj podvojitev podhranjenosti otrok […] To je grozna, grozljiva globalna katastrofa. “

Poročilo ZN iz aprila 2020 je opozorilo na 100.000 otrok, ki jih ubije gospodarski vpliv zapor, medtem ko se na desetine milijonov več sooča z možno revščino in lakoto.

Brezposelnost, revščina, samomor, alkoholizem, uživanje drog in druge socialne/duševne krize se krepijo po vsem svetu. Medtem ko bodo pri zamujenih in zapoznelih operacijah in pregledih opazili povečano smrtnost zaradi bolezni srca in raka  v bližnji prihodnosti.

Vpliv zapor bi bil lahko razlog za majhno povečanje presežne umrljivosti [Dejstva 2 in 6]

10. Bolnišnice nikoli niso bile nenavadno preobremenjene.

Glavni argument, ki se uporablja za zaščito zapor, je, da bi “izravnavanje krivulje” preprečilo hiter priliv primerov in zaščitilo zdravstvene sisteme pred propadom. Toda večina zdravstvenih sistemov sploh ni bila blizu propada.

Marca 2020 so poročali, da je v bolnišnicah v Španiji in Italiji preveč bolnikov, vendar se to zgodi vsako sezono gripe. Leta 2017 so bile španske bolnišnice 200 -odstotne, leta 2015 pa so bolniki spali na hodnikih. Dokument JAMA iz marca 2020 je pokazal, da italijanske bolnišnice “običajno delujejo s 85-90% zmogljivosti v zimskih mesecih”.

V Združenem kraljestvu se zdravstvena služba čez zimo redno poveča.

V okviru svoje politike Covid je NZS spomladi 2020 napovedalo, da bodo “ponovno organizirale bolnišnične zmogljivosti na nove načine za ločeno zdravljenje pacientov s covidom in brez covida” in da bodo “zato bolnišnice doživele pritisk na zmogljivost pri nižjih splošnih stopnjah zasedenosti, kot bi bilo prej. “

To pomeni, da so odstranili na tisoče postelj. Med domnevno smrtonosno pandemijo so zmanjšali največjo zasedenost bolnišnic. Kljub temu NZS nikoli ni čutila pritiska, ki presega vašo običajno sezono gripe, včasih pa je imela dejansko 4x več praznih postelj kot običajno.

Tako v Združenem kraljestvu kot v ZDA so bili milijoni porabljeni za začasne bolnišnice za nujne primere, ki jih nikoli niso uporabljali.

3. DEL: PCR TESTI

11. PCR testi niso bili zasnovani za diagnosticiranje bolezni.

Test polimerazne verižne reakcije s povratno transkriptazo (RT-PCR) je v medijih opisan kot “zlati standard” za diagnozo Covid. Toda izumitelj postopka, ki je dobil Nobelovo nagrado, nikoli ni nameraval uporabiti kot diagnostično orodje in je to javno povedal:

PCR je samo postopek, ki vam omogoča, da iz nečesa naredite veliko. Ne pove vam, da ste bolni ali da vas bo stvar, s katero ste končali, prizadela ali kaj podobnega. “

12. PCR testi so bili nenatančni in nezanesljivi.

Znano je, da PCR testi “zlatega standarda” za Covid prinašajo veliko lažno pozitivnih rezultatov z odzivom na material DNK, ki ni specifičen za Sars-Cov-2.

Kitajska študija je pokazala, da bi lahko isti bolnik istega dne na istem testu dobil dva različna rezultata. V Nemčiji je znano, da so se testi odzvali na viruse prehlada. Študija iz leta 2006 je pokazala, da so se testi PCR za en virus odzvali tudi na druge viruse. Leta 2007 je odvisnost od testov PCR povzročila “izbruh” oslovskega kašlja, ki nikoli ni obstajal. Nekateri testi v ZDA so se celo odzvali na vzorec negativne kontrole.

Pokojni predsednik Tanzanije John Magufuli je predložil vzorce koze, papaje in motornega olja za testiranje PCR, vsi so bili pozitivni na virus.

Februarja 2020 so strokovnjaki priznali, da je bil test nezanesljiv. Dr Wang Cheng, predsednik Kitajske akademije medicinskih znanosti, je za kitajsko državno televizijo povedal: “Natančnost testov je le 30-50%”. Na spletnem mestu avstralske vlade je zapisano: “Na voljo je malo dokazov za oceno natančnosti in klinične uporabnosti razpoložljivih testov na COVID-19.” Portugalsko sodišče je odločilo, da so bili testi PCR “nezanesljivi” in jih ne bi smeli uporabljati za diagnozo.

13. Vrednosti CT testov PCR so previsoke.

PCR testi se izvajajo v ciklih, število ciklov, ki jih uporabite za dosego rezultata, je znano kot vaš “prag cikla” ali CT vrednost. Kary Mullis je dejal: “Če morate iti več kot 40 ciklov […], je z vašo PCR nekaj resno narobe.”

Smernice MIQE za PCR  se strinjajo in pravijo: “Vrednosti [CT], višje od 40, so sumljive zaradi implicitno nizke učinkovitosti in jih na splošno ne bi smeli poročati,” je sam dr. Fauci celo priznal, da vse, kar je več kot 35 ciklov, skoraj nikoli ni relevantno.

Dr Juliet Morrison, virologinja s kalifornijske univerze v Riversideu, je za New York Times povedala: Vsak test s cikličnim pragom nad 35 je preveč občutljiv … Šokirana sem, da ljudje mislijo, da bi 40 [ciklov] lahko pomenilo pozitivno … Razumnejša meja bi bila 30 do 35 ″.

V istem članku je dr. Michael Mina s Harvardske šole za javno zdravje dejal, da bi morala biti omejitev 30 ciklov, avtor pa poudarja, da bi zmanjšanje CT z 40 na 30 v nekaterih državah zmanjšalo “primere covida” za kar 90%.

Lastni podatki CDC kažejo, da vzorca, ki traja več kot 33 ciklov, ni mogoče gojiti, nemški Inštitut Robert Koch pa pravi, da nič kar traja več kot 30 ciklov verjetno ni nalezljivo.

Kljub temu je znano, da skoraj vsi laboratoriji v ZDA ( tudi v SLO) izvajajo svoje teste na vsaj 37 ciklov, včasih pa celo 45. NZS “standardni operativni postopek” za pravila PCR testov določa mejo pri 40 ciklih.

Na podlagi tega, kar vemo o vrednostih CT, je večina rezultatov testa PCR v najboljšem primeru vprašljiva.

14. Svetovna zdravstvena organizacija (WHO),

je dvakrat priznala, da so testi PCR dali lažno pozitivne rezultate. Decembra 2020 je WHO objavila informativni zapis o postopku PCR, v katerem je laboratorijem naročila, naj bodo pozorni na visoke vrednosti CT, ki povzročajo lažno pozitivne rezultate:

ko vzorci vrnejo visoko vrednost Ct, to pomeni, da so bili za odkrivanje virusa potrebni številni cikli. V nekaterih okoliščinah je težko ugotoviti razliko med hrupom v ozadju in dejansko prisotnostjo ciljnega virusa.

Januarja 2021 je WHO objavila še en dopis, ki je tokrat opozoril, da je treba “asimptomatske” pozitivne teste PCR ponovno testirati, ker so lahko lažno pozitivni:

Če rezultati testa ne ustrezajo klinični sliki, je treba vzeti nov vzorec in ga ponovno preizkusiti z uporabo iste ali drugačne tehnologije NAT.  

15. Znanstvena podlaga za teste Covid je vprašljiva.

Genom virusa Sars-Cov-2 so kitajski znanstveniki domnevno sekvencirali decembra 2019, nato objavili 10. januarja 2020. Manj kot dva tedna pozneje so nemški virologi (Christian Drosten idr.) Domnevno uporabili genom za ustvarjanje testov, za PCR teste.

Napisali so članek Odkrivanje novega koronavirusa 2019 (2019-nCoV) z RT-PCR v realnem času, ki je bil predložen v objavo 21. januarja 2020, nato pa sprejet 22. januarja. To pomeni, da je bil dokument v manj kot 24 urah “recenziran“. Postopek običajno traja tedne.

Od takrat je konzorcij več kot štirideset znanstvenikov zaprosilo za umik prispevka in napisalo dolgo poročilo s podrobnostmi o 10 glavnih napakah v metodologiji članka.

Zahtevali so tudi objavo poročila o strokovni recenziji revije, da bi dokazali, da je članek res šel skozi postopek recenziranja. Revija ni še ničesar predložila.

Corman-Drostenovi testi so korenina vsakega PCR testa Covid na svetu. Če je papir vprašljiv, je vprašljiv tudi vsak test PCR.

4. DEL: “ASIMPTOMATSKA OKUŽBA”  

16. Večina okužb s Covidom je “asimptomatskih”.

Marca 2020 so študije v Italiji pokazale, da 50-75% pozitivnih testov na Covid nima simptomov. Druga študija iz Združenega kraljestva iz avgusta 2020 je pokazala, da kar 86% “bolnikov s covidom” sploh ni imelo virusnih simptomov.

Dobesedno je nemogoče razlikovati med “asimptomatskim primerom” in lažno pozitivnim rezultatom testa.

17. Obstaja zelo malo dokazov, ki podpirajo domnevno nevarnost “asimptomatskega prenosa”.

Junija 2020 je dr. Maria Van Kerkhova, vodja enote WHO za nastajajoče bolezni in zoonozo, dejala:

Iz podatkov, ki jih imamo, je še vedno redko, da bi asimptomatska oseba dejansko prenesla bolezen na sekundarnega posameznika.  

Metaanaliza študij Covid, objavljena v Journal of American Medical Association (JAMA) decembra 2020, je pokazala, da imajo asimptomatski nosilci manj kot 1% možnosti okužbe ljudi v svojem gospodinjstvu. Druga študija, opravljena na gripi leta 2009, je pokazala:

… Omejeni dokazi, ki kažejo na pomembnost [asimptomatskega] prenosa. Vloga asimptomatskih ali presimptomatskih posameznikov, okuženih z gripo, pri prenosu bolezni je bila morda precenjena …  

Glede na znane pomanjkljivosti testov PCR so lahko številni »asimptomatski primeri« lažno pozitivni. [Dejstvo 14]

5. DEL: VENTILATORJI

18. Ventilacija NI zdravljenje respiratornih virusov.

Mehansko dovajanje zraka ni nikoli bilo priporočeno zdravljenje za kakršno koli okužbo dihal. V prvih dneh pandemije se je pojavilo veliko zdravnikov, ki so se spraševali o uporabi ventilatorjev za zdravljenje “Covida”.

Dr Matt Strauss je v reviji The Spectator zapisal:

Ventilatorji ne zdravijo nobene bolezni. Lahko napolnijo pljuča z zrakom, ko sami ne zmorete. V zavesti javnosti so povezani s pljučnimi boleznimi, vendar to v resnici ni njihova najpogostejša ali najprimernejša uporaba.

Nemški pulmolog dr. Thomas Voshaar, predsednik združenja pnevmatoloških klinik, je dejal:

Ko smo prebrali prve študije in poročila s Kitajske in iz Italije, smo se takoj vprašali, zakaj je intubacija tam tako pogosta. To je bilo v nasprotju z našimi kliničnimi izkušnjami z virusno pljučnico.

Kljub temu so WHO, CDC, ECDC in NHS vsi “priporočali” bolnikom s Covidom namesto z neinvazivnimi metodami, prisilno ventilacijo.

To ni bila medicinska politika, namenjena najboljšemu zdravljenju pacientov, ampak zmanjšanje hipotetičnega širjenja Covida s preprečevanjem bolnikom izdihavanja kapljic aerosola.

19. Ventilatorji so ubijali ljudi.

Če nekoga, ki trpi priklopite na ventilator, zaradi gripe, pljučnice, kronične obstruktivne pljučne bolezni ali katerega koli drugega stanja, ki omejuje dihanje ali vpliva na pljuča, ne bo ublažilo nobenega od teh simptomov. Pravzaprav bo to skoraj zagotovo poslabšalo stanje in mnoge od njih ubilo.

Intubacijske cevi so vir potencialne okužbe, znane kot “pljučnica, povezana z ventilatorjem”, za katero študije kažejo, da prizadene do 28% vseh ljudi, ki so na ventilatorjih, in ubije 20-55% okuženih.

Mehansko ventiliranje škoduje tudi fizični strukturi pljuč, kar ima za posledico “poškodbo pljuč, ki jo povzroči ventilator“, kar lahko dramatično vpliva na kakovost življenja in celo povzroči smrt.

Strokovnjaki ocenjujejo, da 40-50% bolnikov po ventiliranju umre, ne glede na bolezen. Po vsem svetu je umrlo med 66 in 86% vseh “bolnikov s Covidom”, ki so bili na ventilatorjih.

Po besedah ​​”medicinske sestre pod krinko” so bili ventilatorji v New Yorku tako neustrezno uporabljeni, da so uničili pljuča bolnikov:

Ta politika je bila v najboljšem primeru malomarnost, v najslabšem pa potencialno namerni umor. Ta zloraba ventilatorjev bi lahko povzročila kakršno koli povečanje umrljivosti v letih 2020/21 [Dejstva 2 in 6]  

6. DEL: MASKE

20. Maske ne delujejo.

Vsaj ducat znanstvenih študij je pokazalo, da maske ne preprečujejo širjenja virusov dihal.

V eni metaanalizi, ki jo je CDC objavil maja 2020, je bilo ugotovljeno, da “ni nobenega znatnega zmanjšanja prenosa gripe z uporabo zaščitnih mask za obraz”.

Druga študija z več kot 8000 osebami je pokazala, da se maske “niso zdele učinkovite proti laboratorijsko potrjenim virusnim okužbam dihal ali proti klinični okužbi dihal”.

Dobesedno jih je preveč, da bi jih vse navedli, vendar jih lahko preberete: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] Ali pa preberite povzetek tukaj.

Čeprav so bile opravljene nekatere študije, ki trdijo, da maska ​​deluje za preprečevanje Covida, so vse resno pomanjkljive. Neka se je kot podatek oprla na raziskave, o katerih je sama poročala. Druga je bila tako slabo zasnovana, da je skupina strokovnjakov zahtevala, da se umakne. Tretja je bila umaknjena, potem ko so se njene napovedi izkazale za povsem napačne.

WHO je v Lancetu naročil lastno metaanalizo, vendar je ta študija obravnavala le maske N95 in samo v bolnišnicah. [Za popoln pregled slabih podatkov v tej študiji kliknite tukaj.]

Poleg znanstvenih dokazov obstaja veliko resničnih dokazov, da maske ne preprečujejo širjenja bolezni.

Na primer, Severna Dakota in Južna Dakota sta imeli skoraj enake številke primerov, čeprav ima ena ukrepe za masko, druga pa ne:

V Kansasu so okrožja brez ukrepov za nošenje mask dejansko imela manj “primerov” Covida kot okrožja z ukrepi za maske. Kljub temu, da so maske na Japonskem zelo pogoste, so leta 2019 imeli najhujši izbruh gripe v zadnjih desetletjih.

21. Maske škodujejo zdravju.

Dolgotrajno nošenje maske, večkrat nošenje iste maske in drugi vidiki krpnih mask lahko škodijo vašemu zdravju. Mednarodni časopis za okoljske raziskave in javno zdravje je nedavno objavil dolgo študijo o škodljivih učinkih nošenja mask.

James Meehan je avgusta 2020 poročal, da opaža povečanje bakterijske pljučnice, glivičnih okužb, izpuščajev na obrazu.

Znano je tudi, da maske vsebujejo plastična mikrovlakna, ki pri vdihavanju poškodujejo pljuča in so lahko potencialno rakotvorna.

Otroci, ki nosijo maske, spodbujajo dihanje z usti, kar ima za posledico deformacije obraza.

Ljudje po vsem svetu so se zaradi zastrupitve s CO2,  onesvestili med nošenjem mask, nekateri otroci na Kitajskem pa so celo doživeli nenaden srčni zastoj.

22. Maske so slabe za planet.

Milijoni in milijoni mask za enkratno uporabo so bili uporabljeni samo v enem mesecu. Poročilo Združenih narodov je pokazalo, da se bo zaradi pandemije Covid19 v naslednjih nekaj letih plastičnih odpadkov več kot podvojilo, v veliki večin so maske za obraz.

Poročilo še opozarja, da bodo te maske (in drugi medicinski odpadki) zamašili kanalizacijo in namakalne sisteme, kar bo vplivalo na javno zdravje, namakanje in kmetijstvo.

Študija Univerze v Swanseaju je pokazala, da so se “težke kovine in plastična vlakna sproščala, ko so bile maske za enkratno uporabo potopljene v vodo.” Ti materiali so strupeni tako za ljudi kot za prosto živeče živali.

7. DEL: CEPIVA

23. Covid “cepiva” so popolnoma brez primere.

Pred letom 2020 še ni bilo razvitih nobenih uspešnih cepiv proti človeškemu koronavirusu. Od takrat naj bi jih v 18 mesecih naredili 20.

Znanstveniki že leta brez uspeha poskušajo razviti cepivo proti SARS in MERS. Nekatera neuspešna cepiva proti SARS so dejansko povzročila preobčutljivost za virus SARS. To pomeni, da bi lahko cepljene miši zbolele huje kot necepljene miši. Še en poskus je povzročil poškodbe jeter pri belih dihurjih.

Medtem ko tradicionalna cepiva delujejo tako, da telo izpostavijo oslabljenemu sevu mikroorganizma, ki je povzročitelj bolezni, so ta nova cepiva proti Covidu, cepiva mRNA.

Cepiva mRNA (messenger ribonucleic acid) teoretično delujejo z injiciranjem virusne mRNA v telo, kjer se razmnožuje v vaših celicah in spodbuja vaše telo, da prepozna in proizvede antigene za “spike proteine” virusa. Predmeti raziskav so bili že od devetdesetih let prejšnjega stoletja, vendar pred letom 2020 ni bilo odobreno za uporabo nobeno cepivo proti mRNA.

24. Cepiva ne dajejo imunitete ali preprečujejo prenosa.

Z lahkoto je priznano, da “cepiva” Covid ne dajejo imunosti pred okužbo in vam ne preprečujejo prenosa bolezni na druge. Dejansko je članek v British Medical Journal poudaril, da študije cepiva niso bile zasnovane tako, da bi sploh poskušale oceniti, ali so “cepiva” omejevala prenos.

Proizvajalci cepiv so po sprostitvi nepreizkušenih genskih terapij mRNA bili povsem jasni, da “učinkovitost” njihovega izdelka temelji na “zmanjšanju resnosti simptomov“.

25. Cepiva so bila lansirana prehitro in imajo neznane dolgoročne učinke.

Razvoj cepiva je počasen, naporen proces. Običajno od razvoja do testiranja in dokončne odobritve za javno uporabo traja več let. Vsa cepiva proti Covidu so bila razvita in odobrena v manj kot enem letu. Očitno ne more biti dolgoročnih varnostnih podatkov o kemikalijah, starih manj kot eno leto.

Pfizer celo priznava, da to drži v dobavni pogodbi med farmacevtskim velikanom in albansko vlado:

»dolgoročni učinki in učinkovitost cepiva trenutno niso znani in da lahko obstajajo škodljivi učinki cepiva, ki trenutno niso znani«  

Poleg tega nobeno od cepiv ni bilo predmet ustreznih preskušanj. Mnogi od njih so preskočili zgodnje preskuse, študije v pozni fazi pri ljudeh pa niso bile medsebojno pregledane, niso objavile svojih podatkov, se bodo končale šele leta 2023 ali so bile opuščene po “hudih škodljivih učinkih”.

26. Proizvajalcem cepiv je bila priznana pravna imuniteta, če povzročijo škodo.

Ameriški zakon o pripravljenosti javnosti in pripravljenosti na izredne razmere (PREP) podeljuje imuniteto vsaj do leta 2024.

Enako velja v zakonodaji EU o licenciranju izdelkov in poročila o klavzulah o zaupni odgovornosti v pogodbah, ki jih je EU podpisala s proizvajalci cepiv.

Združeno kraljestvo je šlo še dlje in vladi in njenim zaposlenim odobrilo trajno pravno imuniteto za kakršno koli škodo, ki je bila storjena, ko se bolnik zdravi zaradi Covid19 ali “sumom na Covid19”.

Tudi albanska pogodba, ki je prišla v javnost, kaže, da je Pfizer vsaj za to odškodnino določil standardno zahtevo po dobavi cepiv proti Covidu:

Kupec se s tem strinja, da Pfizer ni odgovoren za odškodnino in obrambo zaradi možnih stranskih učinkov […] pred vsemi in vsemi tožbami, zahtevki, dejanji, zahtevami, izgubami, odškodninami, odgovornostmi, poravnavami, kazenmi, globami, stroški in izdatki.

8. DEL: ZAVAJANJE IN PREDPRIPRAVA

27. EU je pripravljala “CEPILNE potne liste” vsaj LETO pred začetkom pandemije.

Predlagani protiukrepi proti COVID -u, predstavljeni javnosti kot improvizirani nujni ukrepi, so obstajali že pred pojavom bolezni.

Dva dokumenta EU, objavljena leta 2018, „Stanje zaupanja v cepivo 2018“ in tehnično poročilo z naslovom „Oblikovanje in izvajanje informacijskega sistema za cepljenje“ sta obravnavala verjetnost sistema za spremljanje cepljenja po vsej EU.

Ti dokumenti so bili združeni v “Načrt cepljenja” za leto 2019, ki je (med drugim) vzpostavil “študijo izvedljivosti” o cepilnih potnih listih, ki se bo začela leta 2019 in končala leta 2021:

Končni zaključki tega poročila so bili javnosti dostopni od septembra 2019, le mesec dni pred dogodkom 201 (spodaj).

28.Vaja” je napovedala pandemijo le nekaj tednov pred njenim začetkom.

Oktobra 2019 sta Svetovni gospodarski forum in Univerza Johns Hopkins organizirala dogodek 201. To je bila vaja, ki temelji na zoonotičnem koronavirusu, ki bo sprožila svetovno pandemijo. Vajo sta sponzorirala fundacija Bill in Melinda Gates ter združenje cepiv GAVI.

Vaja je novembra 2019 objavila svoje ugotovitve in priporočila kot “poziv k ukrepanju“. Mesec dni kasneje je Kitajska zabeležila prvi primer “covida”.

29. Od začetka leta 2020 je gripa »izginila«.

V ZDA so se od februarja 2020 domnevno zmanjšali primeri gripe za več kot 98%.

Ne samo v ZDA, tudi globalno je gripa očitno skoraj popolnoma izginila.

Medtem je nova bolezen, imenovana “Covid”, ki ima enake simptome in podobno smrtnost kot gripa, očitno prizadela vse ljudi, ki jih običajno prizadene gripa.

30. Elita je v času pandemije bogatila.

Od začetka zapor so najbogatejši ljudje postali precej bogatejši. Forbes poroča, da se je pojavilo 40 novih milijarderjev, ki jih je ustvaril boj proti koronavirusu, od tega je 9 proizvajalcev cepiv.

Business Insider je poročal, da so “milijarderji do oktobra 2020 zabeležili, da se je njihova neto vrednost povečala za pol bilijona dolarjev“.

Jasno je, da je to število do zdaj še večje.

———————————————————————————————————-

To so bistvena dejstva plandemije, predstavljena tukaj kot vir za pomoč pri oblikovanju in podpori vaših argumentov s prijatelji ali neznanci. Hvala vsem raziskovalcem, ki so te podatke zbirali in zbrali v zadnjih dvajsetih mesecih, zlasti raziskavam Swiss Policy Research (SPR).

Ta dejstva se nanašajo na ponarejeno covid bolezen, ki je bila do danes splošno znana kot navadna gripa. Ne dotikajo se dejstev, ki obkrožajo popolnoma nepotrebno cepljenje, kar je smrtonosna ubijalska akcija, ki je nikoli ne morejo in ne smejo utemeljiti kot obrambo od covid gripe. Tisti, ki pristanejo na cepljenje, bi morali vedeti, da ni nikakršne podlage ali utemeljitve za gripo covid-19, ki je dobesedno NEsmrtonosna.

Oddaj komentar