ZAVAJAJOČE KLIMATSKO ODŠTEVANJE – RAZLOG PODNEBNIH SPREMEMB

Ta članek je napisan v obliki dialoga z vprašanji in odgovori, da bi predstavili jasne odgovore na vprašanja, ki nas trenutno najbolj zanimajo glede podnebnih sprememb.

Torej, ali se podnebje spreminja?

Odgovor je: Da

Vprašanje: Na kakšen način?

O: Na več načinov. Vse, kar obstaja, se nenehno spreminja.

V: Ali se lahko to pojasni…

O: Ta svet, vse, njegova biosfera in vesolje, znotraj katerega se odvija drama življenja, so popolnoma povezani in neločljivi; vsi deli prispevajo k spremembam celote. Zato kdor trdi, da je le en, kateri koli dejavnik, na primer CO2 povzročitelj podnebnih sprememb, ne more imeti prav.

V: Toda na delu mora biti neki povzročitelj, ki dviguje temperature in povzroča podnebne spremembe?

O: Res je, na delu je nek povzročitelj, a ni ta, ki se ga hoče prikazati. Kljub temu, da globalne podnebne institucije, kot je Mednarodni odbor za podnebne spremembe (IPCC), močno pristransko poudarjajo sežiganje ogljikovodikov kot glavnega povzročitelja globalnega segrevanja/podnebnih sprememb. In dokler ti “znanstveniki” niso sposobni zagotoviti empiričnih dokazov o naravi teh sprememb ali dejansko o tem, da globalne povprečne temperature dejansko naraščajo, padajo ali ostajajo približno enake, je to skrajno redukcionistično napačno razlaganje realnosti.

V: Torej ne moremo pričakovati, da bo znanost, kot jo formalno poučujejo v akademskih institucijah, imela odgovore?

O: Točno tako. Prav tako ne smemo verjeti neodgovornim politikom, katerih avtomatski odgovor na vsako kritiko prisiljene zgodbe o CO2 je “Sledi znanosti.”

Le osnovno razumevanje kvantne fizike s ponavljajočimi se večdimenzionalnimi vzorci vzroka in posledice bi lahko začelo identificirati povzročitelje za opaznimi procesi sprememb v podnebju. Kaj šele kvalificirati obstoj domnevnih sprememb, ki jih je naredil človek.

Za odgovor na to je potrebno zavedanje psihološke prepričljivosti, ki deluje v ozadju iracionalnega prepričanja, da “znanost ima odgovor”. Obstaja velik hrup za “fiksno zdravilo” za vsako zaznano težavo, in ko se to ne pojavi, se sprejme vsak izum, ki doseže soglasje med podobno mislečimi posamezniki in ustreza parametrom politično sprejemljivega položaja dneva.

Z drugimi besedami, ohranjanje totalitarne globalistične strukture oblasti za vsako ceno.

V: Ali to ne pomeni, da bi lahko izmišljena zgodba, pod pogojem, da se dovolj oblikovalcev javnega mnenja prepriča, da jo sprejmejo, postala osnova za vse ukrepe, sprejete za “ustavitev globalnega segrevanja”?

O: Takšna možnost je zelo verjetna. Obstajajo preverljivi dokazi o takšnih izmišljotinah, ki izhajajo iz srečanj Bilderbergerjev in Rimskega kluba od leta 1972 naprej. Načrti so bili osredotočeni na načine ohranjanja moči v rokah elitnih bankirjev in industrialcev z ustvarjanjem podnebnih sprememb, da bi prestrašili javnost, ki bi se podredila eni avtoriteti (NWO).

V: Ali je napačno, če enačimo pojma vreme in podnebje? Ali pa sta v bistvu enaka?

O: Ne, pojma nista enaka. Podnebje je večje od vremena. Podnebje je neposredno povezano z našim sončnim sistemom. Ima kozmični izvor. Samo sekundarni je vpliv naših planetarnih dejavnosti.

Na vremenske vzorce na zemlji vplivajo geološke dejavnosti skupaj z grobimi posegi človeka. Na geološki fronti: vulkanski izbruhi; Spremembe oceanskega toka El Nino in premiki polar, na primer.

V sferi, ki jo povzroča človek: obsežen atmosferski geoinženiring (chemtrails); segrevanje ionosfere (HAARP); orožje z direktno energijo; vojne; elektromagnetno sevanje (EMF); konkretizacija in dezertifikacija naravnega okolja; monokulture kemičnega kmetovanja in znatno izgubo biotske raznovrstnosti, ki jo to povzroča.

V: Ali se torej “vremenske spremembe” in “podnebne spremembe” namenoma zamenjujeta?

O: Preveč jasno je, da ni prave razlike – in to odpira vrata množičnemu izkoriščanju javnega mnenja. Takšnemu zamegljevanju je mogoče slediti več kot tri desetletja nazaj. Samo spomnite se razvijajočih se imen, ki so bila dana temu pojavu: “učinek tople grede”, nato “globalno segrevanje” in zdaj “podnebne spremembe”.

V: Toda zagotovo lahko trdimo, da se v tem času dogajajo bolj opazni, bolj ekstremni podnebni dogodki?

O: Zdi se in je res, da obstajajo bolj ekstremni dogodki. Za to je lahko več razlogov, od katerih nobeden ni povezan z enim specifičnim povzročiteljem. Na primer nenehno tanjšanje ozonske plasti, specifična sončna aktivnost, šibkejša magnetosfera in/ali nenehno premikanje magnetnih polov. Vsak od teh ali vsi trije lahko igrajo na spremembah, ki se jih omenja.

V: Kako je mogoče, da je skoraj 100 % oblikovalcev globalne politike nekritično sprejelo verodostojnost vaj računalniškega modeliranja (ki jih uporabljajo klimatologi IPCC) kot ‘absolutni dokaz’, da je ogljikov dioksid ključni dejavnik za globalno segrevanje?

O: Za odgovor na to je potrebno zavedanje psihološke prepričljivosti, ki deluje v ozadju iracionalnega prepričanja, da “znanost ima odgovor”. Obstaja velik hrup za “fiksno zdravilo” za vsako zaznano težavo, in ko se to ne pojavi, se sprejme vsak izum, ki doseže soglasje med podobno mislečimi posamezniki in ustreza parametrom politično sprejemljivega položaja dneva.

Z drugimi besedami, ohranjanje totalitarne globalistične strukture oblasti za vsako ceno.

V: Splošna javnost je bila prisiljena verjeti, da je človek povzročil podnebne spremembe/globalno segrevanje kot povzročitelj akutnih vremenskih sprememb. To vse bolj izgleda kot namerno zamegljevanje realnosti.

O: Da, res je. Vendar podnebja ne moremo popolnoma ločiti od vremena. Vse temeljne energijske sile vesolja, vključno z vsemi planeti, zvezdami, meteorji in kometi, niso na nobeni točki ločene ena od druge. Govorimo o ENI nenehno spreminjajoči se, vedno razvijajoči se entiteti, sestavljeni iz milijard energijskih izrazov. To je velika spreminjajoče se slika.

V: Ali lahko poveste več o tej veliki sliki?

O: Poznati moramo razliko med “makrokozmosom” in “mikrokozmosom”. Na mikrokozmični ravni lahko zaznamo/izkusimo – od blizu – razlike v poudarkih, vedenjskih vzorcih in subtilnih spremembah navideznih norm. Na makrokozmični ravni so dogodki preveliki, da bi jim lahko bili priča od blizu; namesto tega jih doživljamo s svojimi čutili, intuicijo in dolgoročnimi opazovanji.

Tako lahko na primer domnevamo, da vulkansko aktivnost povzročajo premiki tektonskih plošč planetov. Toda gibanje tektonskih plošč lahko povzročijo magnetni premiki energije v kozmosu. In premike energije v vesolju lahko povzroči implozija črnih lukenj ali rojstvo novih zvezd.

Obstoj je holistični kvantni dogodek. Zato nikoli ne moremo reči, da sta vreme in podnebje popolnoma ločena drug od drugega. Lahko pa rečemo, da so ‘pretežno’ izrazi lokalnih zemeljskih dejavnosti (mikrokozmičnih) ali ‘pretežno izrazi kozmičnih dejavnosti (makrokozmičnih).

V: Ali imajo tisti, ki človeštvu vsiljujejo globalni nadzor ‘Net Zero’, kaj občutka o tem kar nam vsiljujejo? Ali delujejo v temi?

O: Če sploh imajo občutek za to, je to zato, ker se tisti, ki izbirajo temne in zvijačne strategije, da bi dosegli svoje, na določeni intelektualni ravni zavedajo kozmičnega reda stvari in kako z njimi manipulirati.

Na vsem tem vsiljenem nadzoru nad človeštvom so psihopatski in psihotični posamezniki, katerih vera je v bistvu tunelska vizija, narcisoidnost in proti življenju ( kabala). To so ljudje, ki so se odločili za uveljavitev despotskega, represivnega in lažnega režima “ustavite podnebne spremembe” ljudem planeta Zemlje.

V: Torej ne moremo gledati na mainstream “znanost” kot na kakršen koli način zaupanja vreden vodnik o tem, kaj se dogaja, če njeni nosilci sprejemajo ukaze iz takšnih neokrnjenih virov …

O: Ne, zagotovo ne. Samo znanstveniki, ki sledijo kvantno usmerjeni intuitivni in empirični disciplini, lahko pravilno interpretirajo zapletenost ne le podnebnih sprememb, ampak vseh ključnih interakcij, ki vplivajo na vedenje živih organizmov v evolucijskem gibanju vesolja.

V: Hmm … to je ogromna nova paradigma, ki jo človeštvo lahko prebavi.

O: Je. Toda če je ni mogoče prebaviti – postopno za večino od nas –, ne moremo in ne bomo mogli rešiti našega planeta pred zaslepljenim, samomorilnim načrtom, ki se ga je prisiljen držati.

V: Ali imajo skrbni ljudje kakšno vlogo pri tem, da pomagajo končati to hladno preračunano izkoriščanje?

O: Vsekakor. Poglejmo pogled, ki ga vodi srce: vse se začne z eno ključno stvarjo, »ljubeznijo do življenja«. Če je ljubezen do življenja močnejša od strahu, cinizma in obupa, so katalitična čustva, ki nas poganjajo, neposredno v skladu z evolucijskimi univerzalnimi silami. Popkovina z našim Stvarnikom.

Iz te baze – pravilno pripravljene – pridobimo moč, da se organiziramo za boj za obrambo veličastne raznolikosti tega edinstvenega daru življenja – kar vključuje upiranje smrtonosni dogmi lažne znanosti.

Znanost, ki ima drznost trditi, da je treba izkoreniniti osnovna načela našega vsakdanjega življenja, se podrediti pravilom centralizirane diktature in se strinjati z blokiranjem CO2, benignega plina, ki ga vsaka rastlina potrebuje za proizvodnjo. kisik, brez katerega mi in živalsko kraljestvo ne moremo živeti. V sebi moramo najti odločnost, da prekinemo ta množični genocid.

V: Torej moramo pogledati tudi vase, da bi našli odgovore?

O. V dinamični jedrni točki vseh naših individualnih življenj je isti rojstni kamen, ki je oblikoval vesolje, katerega sestavni del in izraz smo. Človek bo torej ugotovil, da so umetniki, filozofi, tradicionalni kmetje in duhovno usmerjeni posamezniki veliko bolje opremljeni kot institucionalni znanstveniki, politiki in ‘strokovni’ nosilci odločanja, da vodijo planet skozi to krizo.

Modrost, resnica in pravičnost so manifestacije poglabljanja razumevanja, da je “ljubezen do življenja” stanje, ki nam ga je blagoslovil podaril vsemogočni začetnik tega velikega neba. Ker smo tako blagoslovljeni, je naša odgovornost, da prevzamemo krmilo in nastavimo svoj kompas glede na svetilnik, ki ga prižge ta najgloblji klic naše duše.

Vse »avtoritete«, ki se odločijo, da jih ne bo vodila izvor lastnega življenja, temveč sovražni pozerji in prevaranti, je treba prepoznati in obravnavati kot zločince, kakršni so. Tisti, ki silijo WEF, Green Deal, ‘Net Zero’, ‘Stop Climate Change’ o človeštvu sodijo v to skupino.

Naša naloga je, da pogumno napredujemo in nosimo s seboj vedno večje priznanje, da smo standardni nosilci dinamičnega procesa transformativnih sprememb. Popolna metamorfoza namerno vnesene teme v njen pravi dvojnik – veliki razcvet ustvarjalnega genija in strasti prebujajočega se človeštva.

BY: Julian Rose

Julian je prvi pionir ekološkega kmetovanja v Združenem kraljestvu, pisatelj, izdajatelj in mednarodni aktivist.

Je avtor knjig “Overcoming the Robotic Mind”, “In Defense of Life” in “Creative Solutions to a World in Crisis”. Za več informacij obiščite njegovo spletno stran: https://www.julianrose.info/

1 komentar

  1. naravnozdravje pravi:

    https://e-uprava.gov.si/si/drzava-in-druzba/e-demokracija/predlogi-predpisov/predlog-predpisa.html?id=16041&fbclid=IwAR3ICTIqiOJaCnvCDClfgVAojp_-XMF00p-MEzDaBJcw8xBxBlmmRvBAT2c— Do 15ga lahko damo pripombe na podnebni zakon. Verjetno je že odločeno, kot pri ZNB-D, ma ne bomo tiho—iris pahor

    Všeč mi je

Oddaj komentar